Strašení Nerestce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Strašení Nerestce

Foto: Hedvika Loukotová

> Termín

06.08.2022

> Hodnocení

4.5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Již 21. ročník oblíbeného Strašení s bytostmi všeho druhu pro bytosti všeho věku. Přijďte se pobavit, projít si stezku plnou nejrůznějších strašidel a zábavných úkolů, poslechnout příjemnou muziku a prožít tak bohatý letní den. Každou první srpnovou sobotu se již tradičně scházíme v Nerestcích, abychom pobavili, potěšili a postrašili každého, kdo má o to zájem. Přidejte se! Po příjezdu se nahlásíte na registraci a následně jste vpuštěni na dobře značenou pohádkovou cestu celou vesnicí, kde potkáváte stanoviště s nejrůznějšími "strašidly". Můžou to být čerti, můžou to být šašci, může to být kdokoli. Nikdy nevíte, co vás na asi tříkilometrové trase čeká. Za statečnost obdržíte razítko či sladkost. Při čekání na startu či návratu z trasy je možno využít zdarma veškeré doprovodné akce pro děti, jako jsou skákací hrad, malování na obličej, workshopy pro děti, pohádka a mnoho dalšího, dospělí se pak mohou občerstvit u stánků s dobrým jídlem, pitím či speciálními, v Nerestcích vyráběnými domácími limonádami. Celé odpoledne je provázeno muzikou a akci zakončí o půl desáté ohňostroj. Přijďte si zpříjemnit sobotní odpoledne, zažít nevídané a poslechnout neslýchané. Vše je zajišťováno dobrovolníky a nadšenci. Akce se koná za každého počasí!

> Otevírací doba

13:00-22:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Nerestce
Ulice: Dolní Nerestce 46
Telefon: 732 933 454
E-mail: [email protected]

> Komentáře