Setkání turistů | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Setkání turistů

Foto: zámek Horní Libchava

> Termín

21.05.2022

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

21.05.2022 se na zámku Horní Libchava bude konat den Setkání turistů. Můžete si zde vyměnit tipy na výlety, poznat spoustu vášnivých lidía seznámit se. Zámek otevře svůj areál v 16:00 hodin. Po celou dobu tohoto velkolepého setkání Vás bude doprovázet další program. V 16:30 poznáte náš netradiční zámek a v 17:00 i jeho slepení (sklepení se nese ve strašidelném duchu, tudíž kdo se bojí, nesmí do lesa! :)).  Během celé akce na Vás bude čekat točené pivo, buřty a samozřejmě i ohniště.  Jestliže se Vám bude na našem zámku opravdu líbit, bude možné si zde zařídit i přespání. Lze si dovézt vlastní stan, anebo bude možno využít naše připravené podsadové stany - 250 Kč/osoba + 50 Kč/osoba (děti do 2 let zdarma) Vstupné do areálu je dobrovolné. Prohlídka zámku je pro děti 80 Kč a pro dospělé 90 Kč. Občerstvení si lze donést vlastní, popřípadě si vše lze zakoupit přímo u nás na zámku. Tipy na výlety:  Vlakem z České Lípy do Zahrádek a cestou Peklem až k nám do Horní Libchavy. Na kole z Jedlové přes cyklostezku na Varhany.

> Otevírací doba

16:00-20:00

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Horní Libchava
Ulice: Horní Libchava 1
Telefon: 722717720
E-mail: [email protected]

> Komentáře