Mini Coders - Letní dobrodružství | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mini Coders - Letní dobrodružství

> Termín

22.08.2022-26.08.2022

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9

> Popis

Program Připravili jsme letní tábor pro zvídavé děti, které chtějí přijít na kloub tomu, jak věci fungují. Seznámíme děti vhodným a zábavným způsobem se světem technologií. Pomocí obrázkového programovacího jazyka, který budou děti moci ovládat přímo na tabletu, se naučí vytvářet příběhy, přáníčka, kvízy či interaktivní hry! V rámci tematických herních aktivit s různými roboty si vaše děti osvojí základy programování. Soustředíme se také na rozvoj kreativity a kritického myšlení - schopnosti, které vaše děti využijí kdekoliv v životě. Lektoři k vysvětlování využívají nejen počítače, ale i aktivity bez nich, analogie a další techniky, například kvízy, hry a soutěže. Práci s technologiemi prokládáme i kreativními offline aktivitami a čas strávíme i venku tematickými hrami. Vstupní znalosti Letní tábor pro děti je vhodný i pro úplné začátečníky. Žádné vstupní znalosti nejsou potřeba. Co se studenti naučí? - Hravou a interaktivní formou se seznámí se základy programování - Pracovat v obrázkové programovacím jazyku (není potřeba umět číst) - Programovat různé roboty (například Ozoboty, Blueboty či Cubetto) - Osvojí si základní programátorské koncepty - Kreativně přemýšlet, argumentovat a spolupracovat v týmu - Během letního tábora se děti dozví více o online bezpečnosti Harmonogram tábora: 1.den Seznamovací den plný her a aktivit bez technologií. Vyzkoušíme si, jak vůbec programování funguje a zjistíme, kde se s ním v běžném životě setkáváme. 2.den Bude ve znamení seznámí se s malým robůtkem Ozobotem a naučíme se ho ovládat pomocí kreslení barevných kódů. Hraním v parku si procvičíme robotí programovací příkazy. 3.den Od Ozobotů se přesuneme k trochu větším robůtkům jménem Blueboti. Pomůžeme jim pomocí programovacích příkazů plnit zábavné úkoly. Odpoledne se zaměříme na online bezpečnost a hry v parku. 4.den Pomocí speciálních stavebnic vytvoříme velkou překážkovou dráhu a naprogramujeme Ozoboty i Blueboty tak, aby ji zvládli sami projet. 5.den Den plný her, kvízů a dalších aktivit zakončíme slavnostním průvodem robotů a předáváním diplomů.

> Otevírací doba

9:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Hala 40, Bubenské nábřeží 306/13
Telefon: +420 777 653 659
E-mail: [email protected]

> Komentáře