Zámek plný seriálů si užijí i děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zámek plný seriálů si užijí i děti

Na první ročník unikátního festivalu seriálů, který se koná v Boskovicích v sobotu 15. července od 11 hodin, se chystá celá řada hvězd a tvůrců oblíbených televizních a webových seriálů a jako bonus proběhne seriálový maraton šesté řady seriálu Hry o trůny.

Návštěvníci se mohou těšit na přehlídku tří desítek seriálů ze všech televizí a webových portálů, a také na setkání nejenom s patronkou festivalu Janu Bernáškovou (Vyprávěj, Mazalové, Horákovi), ale i Veronikou Freimanovou (Vyprávěj, Cesty domů, První republika), Janem Hrušínským (Labyrint, První republika), Miluškou Šplechtovou (Všechny moje lásky, Cesty domů), Lukášem Langmajerem (Na Vodě, Vinaři), Patricií Solaříkovou (Ulice), Štěpánkou Fingerhutovou (Ordinace v růžové zahradě, Pustina, Mazalové), Kristýnu Janáčkovou (Cesty domů, Přístav, Ordinace), Veronikou Arichtevou (První republika, Temný kraj, Police Modrava), Betkou Stankovou (Vyprávěj, Ohnivý Kuře, Přístav) a dalšími.

Účast potvrdili i tvůrci seriálů např. režisér Biser A. Arichtev (1. republika, Vyprávěj, Horákovy) nebo scénárista Rudolf Merkner (Vyprávěj, Mazalové, Všechny moje lásky).

Město Boskovice se tak na jeden den přemění na seriálový ráj. V zámeckých zahradách budou instalovány projekce, kde budou k vidění epizody z oblíbených seriálů ze všech televizí. Scéna "Nej seriály" nabídne seriálové hity jako První republika, Doktor Martin, Ordinace v růžové zahradě, Ohnivý kuře…, sekce Krimi představí seriály Policie Modrava, Temný kraj, Případy 1. oddělení, … více v programu.

V 11:00 se v boskovickém kině rozjede i celodenní maraton 6. řady super úspěšného seriálu Hry o trůny, který bude promítán v anglickém znění s titulky.

Na své si přijdou i fanoušci alternativních seriálových titulů Kancelář Blaník, Čtvrtá hvězda, Vyšehrad, Kosmo, Trpaslík, Pěstírna nebo Single Lady. Exkluzivně zde bude také uveden první díl nového seriálu Lajna.

Kromě seriálů budou diváky moci zažít virtuální realitu v sekci TV budoucnosti.

Děti se užijí v předpremiéře dva díky seriálu Mazalové II, a animované seriály z produkce ČT a spoustu zábavy v Dětském světě (skákací hrad, aquazorbing, malování na obličej a další).

V nově rekonstruovaném letním kině zakončí festivalový den ve 20:00 koncert Xindla X, který je mimo jiné autorem písničky k seriálu Na vodě.

Všechny projekce, koncert a doprovodný dětský program, vstup na hrad jsou v ceně festivalové vstupenky.

„Budeme promítat více než dvě desítky oblíbených TV seriálů. Velmi nás těší velký zájem hvězd těchto televizních seriálů, které se chtějí setkat se svými fanoušky. V nádherném areálu zámku Boskovice a přilehlých zahradách bude navíc mnoho atrakcí spojených se seriály pro děti i dospělé. Veškeré informace o programu jsou postupně uveřejňované na sociálních sítích," říká ředitel Festivalu seriálů Kryštof Šafer.

„V Boskovicích se natáčel oblíbený seriál Četnické humoresky. V historické části města máme kromě zámku a zámeckých zahrad také zříceninu hradu, zámecký skleník a nově opravené letní kino. To vše mohou být kulisy pro seriály, a proto jsme nápad organizátorů pořádat takovou akci v Boskovicích rádi přijali. Kromě historie máme v Boskovicích například i westernové městečko a moderní aquapark, a proto si u nás užije krásný letní den plný zážitků celá rodina," říká Hana Nedomová, starostka města Boskovice.

„Těší mě, že vznikla tato jedinečná akce, kde se budu moci osobně setkat s fanoušky seriálů. Když mě oslovili, abych byla patronkou tohoto festivalu, neváhala jsem ani minutu, neboť seriály se dělají především pro diváky," říká Jana Bernášková, patronka Festivalu seriálů.

První ročník Festivalu seriálů Boskovice se koná v sobotu 15. července v areálu zámku Boskovice, začátek je v 11:00. Ve stejný čas začíná í maraton seriálu Hra o trůny v boskovickém kině. Koncert Xindla X v letním kině začíná ve 20:00.

Občerstvení a parkování zajištěno. Vstup se psy na vodítku možný.

Více informací na www.festivalserialu.cz a facebook.com/festivalserialu. Vstupenky lze zakoupit v síti TICKETSTREAM včetně cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour a www.ticketstream.cz.

11. 7. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře