Vyrazte si s dětmi zazávodit na běžkách do Jizerek | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyrazte si s dětmi zazávodit na běžkách do Jizerek

Hurá za čerstvým vzduchem a zdravým pohybem! Co takhle první lednový víkend v bílé stopě?

Je tu Bedřichovský Night Light Marathon!

Vyrazte se svými rošťáky na běžkařské závody seriálu ČEZ SkiTour. První závod startuje už 6. ledna v Bedřichově v Jizerských horách. Na děti čekají trasy od 300 metrů po 1 kilometr klasickou technikou a v cíli dostanou krásnou medaili.

Startovné je pro všechny děti zdarma!


Portál Kamsdětmi.com je již tradičně mediálním partnerem jak tohoto závodu, tak celého seriálu a startu nebudou chybět jak děti z naší redakce, tak samotné redaktorky. Do Bedřichova vás srdečně zveme a těm, komu se nepodaří dorazit, se budeme snažit zprostředkovat tyto krásné závody alespoň telegraficky, resp. obrázky a videi. 


Dětských závodů bude v letošním ročníku seriálu SkiTour šest, stejně jako míst v České republice, kde se závody SkiTour pojedou. Vaše ratolesti budou rozřazeny do 5 věkových kategorií od nejmladších Benjamínků (ročníky 2012 a mladší) až po Starší žáky (ročníky 2004 - 2005) a také jim podle věku bude určena ta správná trasa. 

Hned v prvním závodě sezony se děti mohou těšit na netradiční běh na lyžích s čelovkami, kterými si budou svítit na trasu Bedřichovského Night Light Marathonu. Závod startuje v  sobotu 6. ledna 2018 v 17:00, ale již od 15:00 bude otevřen Hervis ski park, kde si děti vyzkouší různé běžkařské dovednosti. Po závodech se pak můžete těšit na zábavnou science show od iQLANDIA Liberec, která dětem ukáže, že věda může být i zábava. 


Větší děti mohou vyrazit do stopy ještě v půl osmé večer, kdy startuje rodinný závod na 10km


Součástí závodů jsou samozřejmě i závody na dlouhé distance pro samotné rodiče, a to jak klasickou, tak volnou technikou. 

3. 1. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře