Vydejte se virtuálně do jaderné elektrárny | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vydejte se virtuálně do jaderné elektrárny

Vydejte se s námi na virtuální výlet do elektráren Skupiny ČEZ, a navštivte místa, kam se ani většina zaměstnanců nepodívá! Oblíbené prohlídky vysíláme živě z interaktivního TV studia plného zážitků.

   

Víte o tom, že elektrárny společnosti ČEZ si můžete prohlédnout i virtuálně?

I letos se mohou žáci, studenti, ale i široká veřejnost přenést až do nejstřeženějších prostor v zemi. Těšit se totiž můžou na výlet do jaderných elektráren Temelín a Dukovany. Virtuálně v elektrárně se ocitnou jediným kliknutím. Během přímého přenosu z interaktivního televizního studia se pak dozví třeba to, jak vypadá vnitřek chladicí věže jaderné elektrárny, zda solární elektrárna vyrábí elektřinu, i když je pod mrakem, nebo kolik schodů musí údržbář vystoupat k vrcholu větrné elektrárny.

 

Prohlídkami je na dálku provedou profesionální moderátoři a průvodci z infocenter ČEZ. Chybět ale nebudou ani elektrárenští experti.

 

„První virtuální prohlídky jsme spustili zhruba před rokem, kdy byla naše infocentra kvůli pandemii uzavřená. V dubnu jsme se přesunuli do virtuálního studia. Tento formát se nám opravdu osvědčil, kromě větší interaktivity přinesl ještě víc možností, jak školám i veřejnosti představit zajímavě i zábavně naše bezemisní elektrárny. Zájem o exkurze a pozitivní ohlasy překonaly veškerá naše očekávání. Celková návštěvnost dosáhla téměř 45 tisíc lidí, s novým školním rokem se nám navíc učitelé začali sami ozývat, zda projekt znovu spustíme. Jsme rádi, že jsme jim mohli vyjít vstříc a každý všední den teď opět budeme moci pomáhat studentům zpestřit výuku technických předmětů,“ vysvětluje vedoucí infocenter Skupiny ČEZ Kateřina Bartůšková.

 

A co musíte udělat proto, abyste z tepla domova mohli prohlídku sledovat? Stačí se jen registrovat na www.virtualnevelektrarne.cz.

 

 

 

 

19. 1. 2022



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře