Víkend 18 - 19. února se blíží! Už víte, co podniknete? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Víkend 18 - 19. února se blíží! Už víte, co podniknete?

Únor se přehoupnul do druhé poloviny a pomalu to už vypadá na jaro. Kam vyrazíte o víkendu, nechte se inspirovat.

 

Mini Jizerská Pojišťovny VZP

 V letošním roce se koná jubilejní padesátá ČEZ Jizerská 50. Závod v Jizerských horách startuje v novém termínu o třetím únorovém víkendu v Bedřichově a je součástí seriálu závodů Skitour. Jak již víte, seriál SkiTour není určený jen dospělým, má také svou dětskou variantu. A právě děti odstartují závodní víkend v Bedřichově. V pátek se poměří na tratích na 300 m, 500 m, 1 km, 2 a 3 km klasicky. V sobotu pak mohou ti starší spolu s rodiči vyrazit na rodinný závod na 10 kilometrů. Tým Kamsdětmi.com se na vás těší ve stopě!

 

Výstava Obři oceánů

Podmořský život a ještě k tomu virtuální realita na vás čeká na výstavě s názvem Obři oceánů. Edukativní výstava pod záštitou National Geographic Channels nadchne rozhodně všechny. Těšit se můžete na oceánské obry v životních velikostech nebo interaktivní zónu, kde budete moci nahlédnout do „modrého světa“ pomocí virtuální reality.

 

Masopust v Kinského zahradě

Vyrazte na veselý masopust do Kinského zahrady na Smíchově. Děti se mohou těšit na výrobu masopustních masek v Národopisném muzeum Národního muzea, které v zahradě sídlí, rozverný průvod a loutkové divadlo O třech malých prasátkách v podání Buchet a loutek. Nebudou chybět ani koblihy a jitrnice.

 

Masopust v parku Potheimka

U vily Portheimka na Smíchově ce se v rámci Dnů Prahy 5 můžete těšit na tradiční masopustní veselí. Ale také kreativní dílny v teple vily Portheimka. Zajímavé bude bubnování pod širým nebem. Přijďte v masce a zapojte se do soutěže o nejkrásnější masku, těšíme se na vás!

 

Nejlokomotivovatější lokomotiva na Hlavním nádraží

Na Hlavní nádraží se opět vrací Pohádka o mašinkách. O čtvrtka až do středy se můžete zajít podívat na nejoblíbenější pohádku současné doby. Jedná se o unikátní zpracování Pohádek o mašinkách se sedmi vlakovými soupravami a marionetami. Jak to asi dopadne, když si Nejvyšší pan železničář si nechá od černokněžníka Zababy vyrobit tu největší, nejdražší a nejlokomotivovatější lokomotivu na světě?

 

Masopust v Podkrušnohorském zooparku

Přijďte se pobavit na tradiční českou masopustní veselici do Podkrušnohorského zooparku v Chomutově. Zoopark patří mezi nejrozlehlejší zoo v České republice a tuto sobotu ožije muzikou, soutěžemi pro děti i dospělé a samozřejmě masopustním průvodem.

 

Masopust na zámku Sychrov

7. ročník tradiční akce, která se koná v prostorách zámeckého parku bude bavit určitě všechny. Těšit se můžete na masopustní program s folklórními, tradiční řemesla a staročeskou zabíjačku.

 

Pašeráckej vejkend v Rokytnici nad Jizerou

Tradiční zimní akce Rokytnici nad Jizerou je opět tady. Spousta zábavy, kostýmů a hlavně lyžování.

 

Masopust ve Valašském muzeu

Tradičnější oslavu masopustu snad ani vidět nemůžete. Valašský rej masek na vás čeká v Rožnově pod Radhoštěm.

Svět z fantazie kostek v Ostravě

V Centru volného času se uskuteční interaktivní výstava modelů z Lego kostek s názvem Svět fantazie z kostek. Vystavovatelé z různých míst České republiky si pro příchozí připravili řadu originálních modelů. Součástí výstavy bude také herna, kde si malí i velcí příznivci Lega mohou vyzkoušet svou zručnost a fantazii.

 

 

Karneval na sněhu v Loučné nad Desnou

Všichni příznivci lyžování, snowboardingu a dobré nálady se mohou těšit na Karneval na sněhu!


 

Spoustu dalších tipů najdete na www.kamsdetmi.com.

14. 2. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře