Víkend před námi a akcí je opravu hodně! Vybírejte! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Víkend před námi a akcí je opravu hodně! Vybírejte!

Vypadá to, že podzim je už tady. To ale vůbec nebrání vyrazit s dětmi za zábavou. Kam se vás pozveme tento víkend? Vybírejte s našich tipů.

Den otevřených dvěří pražského Dopravního podniku

Dopravní příznivci, a nejen ti, budou moci letos nahlédnout do zázemí tramvajové vozovny Pankrác, garáže Kačerov a blízkého kačerovského depa. Akce odstartuje v 10 hodin a až do 16 hodin bude kromě tradičních lákadel připraven i  bohatý doprovodný program, zaměřený především na děti.

Rodinný den Dvořákovy Prahy

Je již milou tradicí, že jedna z festivalových sobot Dvořákovy Prahy patří zábavnému Rodinnému dni. Pestrý program v sobotu 16. září láká návštěvníky bez rozdílu věku na dopolední matiné s Dvořákovou Novosvětskou, open air koncerty na schodech Rudolfina, dílničky a humorné provedení baletu Bohuslava Martinů.

Buchty a loutky dětem – Pohádková Kinského zahrada

Kinského zahrada se promění v zahradu pohádkovou. Můžete se těšit spoustu loutkových představení, koutek her nebo dílny pro děti. A vstup je zdarma!

Pražské cyklozvonění

Další ročník rodinného festivalu Pražské cyklozvonění proběhne v neděli. Na všechny, kteří mají rádi pohyb a dobrou zábavu, čekají připravené cyklotrasy vedoucí z různých míst po celé Praze a zakončené v Kaizlových sadech poblíž Invalidovny. Rodinné odpoledne potom dá zažít atmosféru babího léta a prodloužit si na chvíli prázdniny.

Indiáni na Točníku

Přijeďte s celou rodinou a dobrou náladou na hrad Točník, domů se vrátíte s indiánským malováním na tváři a spoustou nových zážitků! Naučíte se rozdělat oheň i bez sirek, dozvíte se, v čem indiáni bydleli, vyzkoušíte si indiánskou hru i umění stopování. Zatancujete si za zvuku bubnů společně s indiánkami a indiány v tradičním oblečení, nebo se pobavíte u loutkového divadla.

Po stopách kocoura Mikeše

Vydejte se Po stopách kocoura Mikeše. Během pochodu v Ladově kraji potkáte nejen známého kocoura, ale i opravdického hvězdáře nebo hastrmana. Každé dítě dostane na startu malou hračku a domácí mazlíček pamlsek. Tak sbalte batohy a hurá do Mnichovic.

Slavnosti levého a pravého břehu

Letos, už po sedmé se s podporou obcí Klecany a Roztoky u Prahy podařilo připravit tradiční Slavnosti pravého a levého břehu. Děti potěší soutěže a tvořivé dílničky, vědecké vystoupení nebo cirkusová školička. Dospěláci zde najdou stánky s lokálními dodavateli jídla i pití, Raritou pro návštěvníky je i přívoz, který nepřetržitě jezdí po celou dobu programu.

Ukládání hastmanů k zimnímu spánku v Pohádkové kovárně

Všichni čerti a hastrmánci si dají sraz před Pohádkovou kovárnou v Selibově. A čertů se bát nemusíte, jsou všichni hodní, protože jsou pohádkoví. Místní hastrmánky je dokonce pomohou uložit k zimnímu spánku a na dobrou noc jim zazpíváte.

Jičín – město pohádky

Pohádkové město Jičín ožije tradičním festivalem Jičín – město pohádky, letos s podtitulem Český rok aneb tradice tradičně i netradičně. Při tomto ročníku festivalu si připomene výročí jedné z nejznámějších pohádkových postav spojené s městem Jičín, a to Rumcajsem.

Dětské závody Dr. Maxe – Běhej lesy Boletice

Poznejte méně známá zákoutí Šumavy. Běhej lesy Boletice uzavírá sérii závodů a zavítá do ještě nedávno uzavřeného vojenského prostoru Boletice k nejvýše položenému českému rybníku Olšina. Před startem závodu čeká závodníky rozcvička na zahřátí a v cíli pak každý běžec obdrží originální dřevěnou medaili. V zázemí závodu na závodníky čeká bohatý doprovodný program pro celou rodinu. Malí závoďáci se dozví o tom, jak se chovat k lesů, jak poznat stromy či stopy zvířat. A také si budou moct samozřejmě zaběhat. 

Regionální den železnice na Plzeňsku

V sobotu se slaví regionální Den železnice na Plzeňsku. Kromě jízd parních vlaků bude připraven bohatý doprovodný program v Chrástu u Plzně, ve Stupně a v Radnicích.

Dětský filmový festival

V Brně se bude o víkendu konat dětský filmový festival Malé oči. Těšit se můžete na filmové lahůdky a interaktivní program. Značná část programu bude zaměřena na animované filmy. Z nich diváci uvidí dlouhometrážní animované filmy Píseň moře a Ovečka Shaun ve filmu s živým dabingem. Nebude chybět  filmově- výtvarná dílna. Návštěvníci se dozví jak se tvoří animované filmy a budou také moci nahlédnout do zákulisí kina. 

Rodinný den plný soutěží

Přijďte si v sobotu zaskotačit do Hluboček. Dovádět bude celá rodina. Čekají vás soutěžní disciplíny jako lukostřelba, hod bramborou, plazení se za štěkotu kulometu, skákání v pytli a další.. Po celý den bude připravený doprovodný program, kde uvidíte  ukázky sebeobrany a poznávání zbraní. 

Dny NATO v Ostravě

Největší bezpečnostní přehlídka nás čeká o víkendu v Ostravě. Uvidíte spoustu prostředků, kterými disponuje česká republika a její spojenci na poli zajišťování bezpečnosti. Uvidíte těžké vojenské, policejní i záchranářské techniky, dinamické ukázky výcviku speciálních jednotek, letecké ukázky a prezentaci výzbroje, výstroje a vybavení útvarů. 

Kouzelný zámek Letovice

Kouzelný zámek Letovice pořádá dobročinnou akci na pomoc psímu útulku. Připraveny budou šermířská a taneční vystoupení. Během dne můžete navštívit tvořivé dílny nebo se vydat na kouzelnou stezku, na které budou děti pasováni do královského řádu.

 

Spoustu dalších tipů najdete samozřejmě na www.kamsdetmi.com

13. 9. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře