Vánoce se soutěžemi od Skupiny ČEZ | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vánoce se soutěžemi od Skupiny ČEZ

Co by to bylo za adventní čas bez vánoční soutěže se Skupinou ČEZ. Ta si pro své fanoušky na facebooku připravila na každý den jednu soutěžní otázku, tipovačku nebo nějaký úkol.
Soutěžit můžete až do 15. prosince. Každý den je pak vyhlášen vítěz, který získá poukaz na vánoční stromeček v hodnote 1000 Kč a vánoční světýlka k tomu. A to je přece moc hezký „předvánoční“ dárek. Více informací a soutěžní otázky hledejte ZDE.

 

Ale pozor, to není vše. Vánoční radost se rozhodla udělat svým příznivcům Nadace ČEZ a hlavně tedy aplikace EPP – Pomáhej pohybem. Už popáté totiž odstartovala oblíbená série soutěží Adventní kalendář. Mezi cenami jsou cenné sportovní suvenýry, které do soutěží věnoval třeba Jaromír Jágr nebo Barbora Strýcová, ale také sportovní pomůcky. Soutěžit můžete až do Štědrého dne a to přímo na Facebooku EPP – Pomáhej pohybem Nadace ČEZ.

 

 

A ještě jednu informaci pro vás máme.

Možná jste zaznamenali, že minulý víkend proběhlo na věžích jaderných elektráren Skupiny ČEZ, konkrétně Temelín, Dukovany a v teplárně Trmice, jedinečné rozsvěcení vánočních stromků. Podívaná to byla opravdu krásná a pokud jste o ni přišli, pak se můžete podívat alespoň na krásné fotografie níže.

  


6. 12. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře