V Aquapalace Praha zažijete nejen vodní radovánky, ale i dobrodružství v pralese a na poušti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

V Aquapalace Praha zažijete nejen vodní radovánky, ale i dobrodružství v pralese a na poušti

Jarní prázdniny jsou tu. A pokud zrovna nejste na horách, je pro vaše ratolesti návštěva akvaparku tou pravou zábavou ve dnech vytouženého volna, kdy si odpočinou od školy a povinností. Aby si radovánky užily se vším všudy, připravili jsme pro vás další skvělý, tentokrát zábavou a dobrodružstvím nabitý animační program pod názvem Pralesem a pouští. Ovšem ani vy, rodiče a nebo starší děti, nepřijdete zkrátka. Pro vás jsou tu připravené hudební a taneční večery.

Animační programy se ve Vodním světě Aquapalace Praha těší velké oblibě. Děti, teenegeři a dospělí se na nich vyřádí s našimi zkušenými animátory, ať už při hledání pokladu, při dobrodružství se známými pohádkovými postavami nebo při tanečních kreacích pod vedením tanečníků z Aqua Dancers. Nově se můžete těšit na animační program Pralesem a pouští. Chybět nebude ani spousta hudby a tance. Program začal na začátku února a potrvá až do 30. dubna. V období jarních prázdnin, tedy do 19. března, poběží v denním rytmu pondělí až neděle. Od 20. března se pak přesune na víkend.

Pralesem a pouští

Animační program Pralesem a pouští se inspiroval v Knize džunglí. V resortu Aquapalace Praha se setkáte s oblíbenými postavami jako je roztomilý medvěd Balú, oddaný panter Baghíra či zákeřný tygr Šer Chán. Zavítá k nám samozřejmě i samotný Mauglí. „Je to jediný program, který prochází napříč našimi resorty,“ uvádí nás do situace Dominika Longauerová, event manažerka Aquapalace Praha a upřesňuje co a jak: „Začíná se v hotelové restauraci při snídani, kde se mohou děti s maskoty fotit a hrát si s nimi. Rodiče se tak alespoň v klidu nasnídají.“

Program na celý den

Po snídani se děti i se zvířátky přesunou do akvaparku, kde absolvují zábavnou ranní rozcvičku. V prostorách vlnobití si pak hodinku zařádí na vodních atrakcích s pracovním názvem Saturn a Banán. „Saturn je obrovská nafukovací koule, která má kolem sebe prstenec. Na ten si děti různě naskakují a snaží se na něm udržet,“ vysvětluje Dominika a popisuje druhou atrakci: „Podobně se zabaví i na plovoucím banánu, kde se také budou snažit udržet balanc. Když budou šikovní a nepřevrhnou se, přijde je pozlobit škodolibý animátor a děti budou mít zase co dělat dostat se nahoru.“

Zábava i mimo vodu

Kromě zábavy ve vodě si mohou děti vyzkoušet i různé výtvarné a tvořivé dílničky, kde si vyrobí například svíčku z medových plástů, obrázky z barevného písku v barvách pouště, odnesou si přívěšek ve tvaru zubu jako ozdobu na krk. Dokonce se naučí vázat i liány! Po obědě si odpočinou v Sahaře – v promítacím sále pod plaveckým bazénem, kde se podívají na různé pohádky a filmy. Po večeři je pro děti připravená dětská mini diskotéka. „A jako perličku na závěr jsme připravili čtení na dobrou noc,“ usmívá se Dominika.

Program pro teenegery a dospělé

Protože do akvaparku přicházejí za zábavou i starší děti, rodiče a ostatní dospělí, nezapomněli jsme ani na ně. „Pro tuto skupinu návštěvníků jsme připravili hudební program, jakýsi happy house, s moderními i oldies písničkami, které všichni znají. K tomu proběhnou taneční workshopy s tanečníky skupiny Aqua Dancers. Vaše boky se tak rozvlní například při latinsko-americké zumbě. Ani již zmíněné atrakce banán a Saturn jsou nebudou při zábavě chybět,“ láká nás Dominka Longauerová. Navíc si v průběhu večera mohou dospělí namíchat pod vedením zkušeného barmana také svůj vlastní drink. No kdo by odolal tak lákavé nabídce?

 

Více najdete na www.aquapalace.cz

23. 2. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře