Užijte si maximálně vyladěnou zimní dovolenou na Lipně! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Užijte si maximálně vyladěnou zimní dovolenou na Lipně!

Existuje mnoho variant, jak strávit zimní dovolenou. Chcete-li si však naplno užít zimní radovánky a zároveň si vychutnat komfort a všestrannost parku zaměřeného na rodiny s dětmi, přijeďte a ubytujte se v areálu Landal Marina Lipno.

Nejlepší podmínky pro ubytování na Lipně zcela jistě najdete v některém ze zdejších pohodlných apartmánů o velikosti 47 až 142 m2, které jsou přizpůsobeny pro jednotlivce, páry, malé i velké rodiny nebo skupiny čítající až 10 osob.

 

 

Příjemné a komfortní ubytování

Všech 306 prostorných apartmánů v resortu Vám nabídne jedinečný výhled na Lipenské jezero spojený s optimální vzdáleností od lyžařských sjezdovek, které se nachází v těsné blízkosti areálu.

Každý apartmán je vybaven vlastním úložným prostorem, kde můžete bezpečně uschovat své lyžařské či běžkařské vybavení. I díky tomu si budete moci maximálně užít Vaši zimní dovolenou na Lipně.

Akce 7=6 nebo 14=12

Pro hosty, kteří tu chtějí strávit jeden nebo dva týdny, nabízí Marina každý sedmý den ubytování zdarma. Delší pobyt tak pro Vás bude ještě výhodnější!

Skiareál Lipno je rájem pro malé lyžaře

Hledáte optimální podmínky pro lyžování se svými ratolestmi? Skiareál Lipno je nejlépe hodnoceným lyžařským střediskem pro rodiny s dětmi. Minimální vzdálenost od parku, bezpečné a skvěle upravené sjezdovky a široká nabídka lyžařských kurzů je spolehlivou zárukou nezapomenutelných zimních zážitků i pro ty nejmenší lyžaře a začátečníky.

Na Vaše děti zde čekají velmi oblíbená hřiště Fox park a Bambiny park, kde se mohou do sytosti vyřádit na pojízdných kobercích. Pro zdatnější lyžaře je připraven atraktivní snowpark nebo skicrcosová dráha, ke kterým vás pohodlně dopraví velkokapacitní lanovka.  

 

 

Samozřejmostí, která může zvýšit Vaše pohodlí, je možnost objednat skipasy při rezervaci pobytu, takže je budete mít ihned při příjezdu k dispozici na recepci areálu.

Mimo lyžování na sjezdovkách si můžete za vhodných klimatických podmínek vyrazit na zamrzlé Lipenské jezero, kde se můžete třeba jen vydat na procházku, vyrazit si na běžkách nebo nasadit brusle a brázdit desetikilometrovou bruslařskou dráhu, kterou by byla škoda nevyzkoušet. Bruslení či jen chůze po zamrzlém jezeře je jedinečný zážitek.

Nedocenitelnou výhodou je půjčovna sportovního vybavení přímo v areálu, kde pro Vás je připraven široký sortiment sportovního vybavení pro optimálně vyladěný zimní pobyt.

Relaxace pro všechny

Po náročných zimních aktivitách a sněhových radovánkách zcela jistě oceníte možnost relaxace ve vodním světě Aquaworld Lipno. Bazén, vířivky a masážní trysky pro Váš odpočinek výborně doplňuje bazén s protiproudem a vodní skluzavka, kde se vyřádí Vaše děti.

 

 

Pro ještě lepší relaxaci doporučujeme návštěvu finské sauny s vůní esenciálních bylin, která Vám dodá uvolnění, novou energii, a především doplní Váš pobyt o další příjemný zážitek.

Aktuální speciální nabídka:

Všichni hosté parku Landal Marina Lipno mají v ceně pobytu zahrnuty 2 hodiny relaxace ve vodním světě AquaWorld Lipno.

Dětský klub Bollo

Pro všechny malé návštěvníky parku je nezapomenutelným společníkem místní maskot medvěd Bollo. Dětský klub medvěda Bolla se nachází přímo v areálu Mariny a nabízí mnoho aktivit, her a programů, které si Vaše děti jistě rádi užijí.

Dětský klub medvěda Bolla zajišťují zkušení animátoři, kteří denně připravují pro děti zajímavé hry, soutěže, tvořivé aktivity v dílnách a další rozptýlení.

 

 

Klub využívají nejen děti, ale i jejich rodiče, kteří si, po dobu pobytu svého dítěte v Bollo klubu, v klidu vychutnají odpolední kávu nebo lákavé pochoutky v kavárně a restauraci Marina Lipno, nebo jen využijí volný čas k relaxačnímu odpočinku.

Neváhejte a navštivte Landal Marina Lipno.

Užijte si i Vy svoji maximálně vyladěnou rodinnou zimní dovolenou!

 

Více informací najdete na www.marina-lipno.cz

nebo na informační lince +420 380 736 100.


 

 

 



8. 1. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře