Už jste vybrali příměstský tábor pro vaše dítě? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Už jste vybrali příměstský tábor pro vaše dítě?

Když se podíváte z okna, zřejmě vám to tak nepřijde. Ale je to tak, léto je tu cobydub! A letní prázdniny jsou dlooouhé! A tak většina rodičů každý rok řeší ten známý "nerudovský problém - kam s ním?" Tedy samozřejmě myšleno, kam s dítětem, když je škola zavřená a hlídání v nedohlednu.

Naštěstí pro rodiče existuje záchrana v podobě letních příměstských táborů. Na jeden takový, který je extra  zábavný, váš malý školáček z něj bude zaručeně nadšený a odnese si z něj spoustu nezapomenutelných zážitků, vám dnes přinášíme tip!

 

 

Letní příměstský tábor v největším zábavním parku Toboga Fantasy, s podtitulem "Pod pirátskou vlajkou" se koná v termínu 20.-24.7. 2020.

 

 

 

Děti se mohou těšit nejen na všechny atrakce, které oblíbený park nabízí, ale také na jednu noční přespávačku v parku, a bohatý program. Jeho součástí je mimo jiné:

Hry, soutěže, stezka odvahy nebo zdobení triček. A pro ty z vás, kteří se bojí, že se děti za celý den nedostanou ani ven na vzduch, nemějte obavy, děti se samozřejmě zabaví i venku, a čeká je spoustu dobrodružství. 

 

 

Děti se mohou se těšit například i na táborákStravování a pitný režim je samozřejmě v ceně! Tábor je vhodný pro děti od 6 do 12 let. Pro více informací a přihlášky, navštivte webové stránky Toboga Fantasy.

 

 

 

 

 

 

 

Petra Kottová

5. 2. 2020



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře