Tipy na víkend 10. a 11. září jsou tady! Stačí si jenom vybrat | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Tipy na víkend 10. a 11. září jsou tady! Stačí si jenom vybrat

Září nás překvapuje krásným počasím a to je rozhodně důvod zajet někam na výlet. Opět jsme pro vás připravili naše tradiční víkendové tipy. Tentokrát se podíváme třeba do pohádky, za letadly a vláčky nebo za dinosaury.

 

Festival volného času Ladronkafest

Největší festival volného času ve střední Evropě, to je Ladronkafest. Je to festival, kde si každý najde, co ho baví. Kam s dětmi samozřejmě nebude na Ladronce chybět, takže se na vás již tuto sobotu moc těšíme!

 

Den s dinosaury na Tvrzi Hummer

V sobotu se Tvrz Hummer v Horních Počernicích promění v prehistorický park, kde budete mít možnost prožít den s dinosaury, paleontology a pravěkými lovci. Tento unikátní projekt sem zavítá zcela poprvé a vy budete moci na vlastní uši, oči a ruce zažít opravdové druhohory. V městečku Tvrze vás čekají soutěžní stanoviště s prehistorickou tématikou o velmi hodnotné dárky.

 

Pohádkový les v Butovicích

Prokopské údolí se v sobotu přenese do pohádky. Na trase Pohádkového lesa potkají děti spoustu známých postaviček a v Zábavním městečku čeká zábava na celou rodinu.

 

Den Letiště Letňany

Pokud máte doma malého, ale i velkého, milovníka všech druhů letadel, musíte se jít rozhodně podívat na Den Letiště Letňany. Program bude připravený ve vzduchu i na zemi. A vstup je zdarma!

 

Slavnosti levého a pravého břehu Vltavy

Šestý ročník Slavností pravého a levého břehu se uskuteční v sobotu. Slavnosti opět propojí Vltavské břehy mezi obcemi Klecany a Roztoky u Prahy proplouvajícími loděmi, díky kterým si můžete užít program na obou stranách řeky. V bohatém sportovním a kulturním programu pro celou rodinu, bez vstupného, si najde každý to své.

 

Jičín – město pohádky

Po roce je to opět tady. Festival Jičín - město pohádky otevírá své brány. A jako vždycky nabídne strašně moc nezapomenutelných zážitků. A vy můžete být u toho! V ulicích města Jičína budete moci potkat žongléry, provazochodce, akrobaty, klauny a další pouliční umělce. Pro malé i velké návštěvníky je připraven bohatý program.

 

Lipno dětem aneb Den s Integrovaným záchranným systémem

Přijďte si užít další dětský den na Lipno, tentokrát s Integrovaným záchranným systémem. Budete si moci prohlídnout techniku policie, hasičů, záchranné služby, horské služby, vodní záchranné služby nebo také šumavského národního parku. Vyzkoušet si pak můžete simulátor převrácení a nárazu od BESIP nebo jejich dopravní hřiště.

 

Regionální den železnice

V sobotu proběhne oslava Regionálního dne železnice v Rokytnici v Orlických horách. Z Hradce Králové do Rokytnice a zpět bude vypraven zvláštní parní vlak a v místě konání se uskuteční řada doprovodných akcí jak pro příznivce železnice a historie, tak i pro rodiny s dětmi.

 

Festival dřeva v Ostravě

Na Slezskoostravském hradě v Ostravě proběhne největší dřevorubecká show na severní Moravě. Kromě závodů sportovních dřevorubců se můžete těšit na bohatý doprovodný program pro celou rodinu. Pro děti budou připraveny zábavné atrakce, soutěže, tvořivá dílnička a naučná a poznávací expozice Lesů ČR „Cesta do lesa" a lesní pedagogika Vojenských lesů a statků ČR „Učíme se o lese“.


Dětské prohlídky na hradě Šternberk

Společně s lektorem si děti popovídají o hygieně hradních pánů, osvětlení hradu, komunikaci se služebnictvem a dalších drobných zařízeních, které stejně jako nám dnes v běžné domácnosti usnadňovaly život i před sto lety na hradě.

 

Špilberk žije v pohádce

Pojďte zažít dobrodružství jako z vašich oblíbených pohádek, porazit draka a získat třeba půl království. Špilberk vám na celý víkend otevře všechny své útroby: těšte se na celohradní šifrovací hru pro malé i velké, pohádkový program, speciální prohlídky, divadla i jarmark.

 

Spousta dalších tipů najdete v naší bohaté databázi na www.kamsdetmi.com

Z redakce vám přejeme krásný víkend plný zážitků.  

7. 9. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře