Tipů na zábavní parky pro děti není nikdy dost! Vybírejte... | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Tipů na zábavní parky pro děti není nikdy dost! Vybírejte...

Prázdniny se pomalu, ale jistě blíží ke konci. Už jste s dětmi navštívili nějaký ze zábavních parků? Pokud ne, tak to musíte určitě rychle napravit. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší z celé republiky.

 

Mirakulum

Zemi plnou her, zábavy, stromů, zvířat a dětské fantazie najdete v Milovicích nad Labem. Jedinečný zábavně-naučný park na ploše 10 hektarů našel inspiraci v tom nejlepším ze světových parků i v nejtajnějších dětských přáních.

 

Zábavní park Nepomuk

Už jste někdy navštívili Zábavní park Nepomuk? Najdete tady různé dětské atrakce, ale i pirátskou loď, paintballové hřiště a brouzdaliště. Nejmenší jistě potěší i malý ZOO koutek. Všude spousta místa na rozložení dek a prožití skvělého dne.

 

Junior park Džbán

Junior park v Praze u rybníku Džbán nabízí spoustu báječných outdoorových aktivit pro malé, větší i dospělé návštěvníky. Těšit se můžete na jedinečné venkovní trampolíny, zábavné atrakce, a hlavně skluzavky, jaké jste v Česku ještě neviděli!

 

Fajnpark Chlumec nad Cidlinou

Fajnpark spojuje největší trampolínové centrum v Česku – Hopsálkov a spoustu další zábavy pro děti. Co říkáte třeba na hřiště pro nejmenší – Miniměsto nebo úžasný Dinoprales plný pohybujících se a řvoucích prehistorických ještěrů. Můžete se tady projít Zvířátkovem a Kozovem a v neposlední řadě tady najdete Bosov – stezku bosou nohou a poklidnou relaxační zónu.

 

Duhový park

Dětský zážitkový areál Duhový park najdete ve středočeské obci Třebovle, 20 minut od Prahy. Čeká na vás 57 atrakcí a her, včetně největší trampolíny v ČR. Těšit se můžete na zorbingový válec, spoustu nových skládaček a nové nafukovací atrakce. Jednotlivé atrakce mají různou obtížnost a můžete je navštěvovat v libovolném pořadí. Do všech aktivit se mohou zapojit i dospělí hráči.

 

Permonium

Ráj malých permoníků - park Permonium, znáte? Najdete tady největší nadzemní bludiště, imitující na povrchu systém důlních chodeb, ale i důlní jezero, sopku propojenou s dvouúrovňovým lanovým centrem, prales a důlní štoly s dalšími atrakcemi. Vše je umístěno uprostřed bývalého výrobního areálu strojíren. Netradiční, ale určitě zajímavý nápad.

 

Farmapark Soběhrdy

Unikátní místo pro rodiny s dětmi, kde poznáte zvířata z celého světa a můžete strávit celý den v dokonalém souladu s přírodou. Areál leží v malebném údolí, kde je čerstvý vzduch a budete si zde připadat jako byste se ocitli v pravé podhorské přírodě. A to vše jen kousek od Prahy v Soběhrdech.

 

Panský dvůr Telč

Telč, to není jenom pohádkový zámek, ale i interaktivní centrum pro celou rodinu Panský dvůr. Kromě rozsáhlého lanového centra tady na děti čekají ukázky života na panství nebo herna s kolotoči a prolézačkami. A aby jste se vy nenudili, můžete posedět v kavárně na terase a dohlížet na své ratolesti pěkně v klidu.

 

Gibon park

Ráj pro děti - to je zábavní centrum pod širým nebem Gibon park v Rožnově pod Radhošťem. Najdete tady snad všechno, co děti baví a co je také super, je hned vedle městského koupaliště.


Merlin´s Kinderwelt

V Merlinově Dětském světě zažijete spoustu legrace - na zemi, ve vodě, ve vzduchu i pod střechou. Na děti čeká zábava, která nezná hranic – autodráhy, skoky lodičkou do vody, ruské kolo, pirátská loď, balónková střílna a mnoho dalšího. Relaxujte a sluňte se u potůčku zatímco vaše děti zkouší jednu atrakci vedle druhé a nebo naopak za nepříznivého počasí využijte v zastřešené části dětskou pláž. 



Dětský zábavný svět – Skalka family park Vřesina

Areál Skalka ve Vřesině u Ostravy není jenom zimním areálem, ale žije to tady i v létě. Pro děti je připravena spousta atrakcí jako třeba Lanáček aneb Skaláčkova stezka, velká nafukovací opičí dráha, trampolíny i minizoo.

Spoustu dalších tipů najdete na www.kamsdetmi.com

11. 8. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře