Sportovní příměstské kempy na Praze 4 a Praze 5 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Sportovní příměstské kempy na Praze 4 a Praze 5

Hledáte vhodný tábor, kam poslat svoje ratolesti na prázdniny? Nebo řešíte problém, že Vaše dítě nechce odjet bez Vás nikam daleko a na moc dlouhou dobu? A co dělat, když Vaše dítě nemá žádný mimoškolní kroužek a přesto chcete, aby si přes prázdniny užilo zábavu s kamarády?

Všechny problémy a starosti za Vás vyřeší stále více se rozšiřující a oblíbený trend – příměstské kempy! Cílem kempů je postarat se přesden o děti pracujících a často časově vytížených rodičů. Příměstské kempy zajišťují celodenní péči o Vaše dítě, plnou zábavy, her a radosti z pohybu. Ráno rodič dítě přiveze a po práci si ho zase vyzvedne. Díky tomu jsou kempy cenově dostupnější, než jiné tábory mimo Prahu. Často jsou kempy sportovně zaměřené, jelikož dětem sport a vůbec pohyb často v průběhu školního roku chybí. Děti na kempu nesportují jen na jednom místě, ale dostanou se i do pražských přírodních parků a poznají tak Prahu trochu jinak. Děti získají nové kamarády, naučí se nové dovednosti, kolektivní spolupráci a smysl pro fair play a hlavně si odnesou spoustu zážitků.


Jedním z organizátorů sportovních kempů na Praze 4 a na Praze 13 je občanské sdružení Sportjoy ve spolupráci s největším klubem softballu a baseballu Eagles Praha, který dětem nabízí týden plný sportů a dobrodružství. Děti si vyzkouší v průběhu týdne více než 30 různých tradičních i netradičních sportů (!), které povedou zkušení instruktoři z řad studentů a absolventů Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, vyškolení a zkušení trenéři klubu Eagles Praha nebo zástupci klubů jednotlivých sportů. Klub chce tak zajistit, aby se dětem dostalo profesionálního přístupu. Většina sportovních aktivit bude probíhat ve sportovním areálu Krč Eagles Praha 4. V průběhu týdne vyrazí děti také na různé výlety mimo areál, vyzkouší si například lukostřelbu či veslování nebo budou hledat Krčský poklad. Na Praze 13 pak budou kempy probíhat ve sportovním areálu Fk Motorlet a budou hledat poklad či trilobity v blízkém přírodním parku Prokopské údolí.

Hlavním cílem kempů je nalezení způsobu, jak dětem ukázat, že volný čas se dá strávit pohybem a že sportů, ve kterých mohou vynikat a mohou je bavit, je mnoho. 
Ne nadarmo se říká: „Ve zdravém těle, zdravý duch.“

20. 4. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře