Skřítkové opět rozezpívají Rudolfinum | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Skřítkové opět rozezpívají Rudolfinum

Hopsa, hejsa, cupy, dupy, už jsou tady Šíma s Lupi!

Tempo, rytmus, gradace, s hudbou bude legrace. V před se žene muzika stojí a zas utíká.

Vzhledem k obrovskému úspěchu koncertů pro děti v minulé sezoně se autor Vladimír Jopek rozhodl opět povolat „průvodce“ – skřítky Šímu a Lupi. Ti seznámí publikum se čtyřmi Múzami reprezentujícími čtyři témata. Zazní pestrý výběr hudebních kusů v leckdy překvapivých souvislostech.

A stejně jako tomu bylo v minulé sezoně, každý koncert uvede a zakončí již populární písničková znělka Muzikanti s hudbou Pavla Jurkoviče a textem Jiřího Žáčka, ve které zpívají skřítci i celý orchestr včetně dirigenta. A protože je založena na krátkých refrénech, mohou se děti i dospělí jednoduše zapojit svým zpěvem nebo napodobováním hry na různé nástroje.

 

 

PKF – Prague Philharmonia je v České republice průkopníkem na poli dětských edukačních programů a koncertů. I tentokrát věnovali velkou péči tomu, aby programy odpovídaly věku a způsobu komunikace malých návštěvníků, aby zaujaly i temperamentní neposedy. Kam s dětmi se stal pro letošní rok mediální partnerem tohoto úžasného cyklu koncertů.

Koncerty jsou určeny především dětem od 3 do 11 let.

První koncert proběhne již 22. října 2016. Na další se můžete těšit 25. února 2017, od 10.00 a 12.00, tématem tentokrát bude Múza lehká aneb I klasická hudba má svou odlehčenou verzi. V sobotu 25. března 2017, opět od 10.00 a 12.00, vám skřítkové představí Múzu užitečnou aneb Hudba pro společenské příležitosti. A poslední koncert z této série se odehraje v neděli 23. dubna 2017, od 10.00 a 12.00, a bude věnovaný Múze pro děti aneb Dětský svět jako hudební inspirace.

Vstupenky je možné zakoupit v kanceláři PKF – Prague Philharmonia, Husova 7, Praha 1. Je možné je také zakoupit i on-line na www.pkf.cz a následně si vytisknout evstupenku nebo koupit hodinu před koncertem v pokladně Rudolfina.

Další informace jsou k dispozici na čísle 224 267 644, na e-mailu [email protected]. Více informací najdete také na www.pkf.cz a na Facebooku.

A pokud vaše děti rády malují, můžete si vytisknout omalovánky skřítků Šímy a Lupi, které pro vás PKF – Prague Philmarmonia připravila. 

20. 10. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře