Ratolest Fest – nejlepší den pro rodinu u řeky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ratolest Fest – nejlepší den pro rodinu u řeky

Už čtvrtým rokem patří poslední květnová sobota na pražských náplavkách dětem. I letos u Vltavy propukne 27. května Ratolest Fest.

Festival pokryje opět obě náplavky mezi Železničním a Palackého mostem. Oproti loňsku se Ratolest Fest rozšíří ještě na Císařskou louku a plochy přiléhající k náplavce na Hořejším nábřeží.

Ratolest Fest je rodinný festival, ze kterého si odnesete zážitky a inspiraci namísto zboží. Náplavky nabídnou přes 100 malých i velkých sportovních, uměleckých, přírodovědeckých, technických i vodních zážitků. 

Na Ratolest Festu strávíte celý den objevováním a zkoušením, aniž byste museli sáhnout do kapsy pro portmonku. Na festival se neplatí vstup a všechny programové prvky jsou zdarma.

Od sportů, přes umění, až po vědu

Festival nabídne petrobarevnou paletu aktivit, aby si každý prcek našel to své. Náplavky zaplní stanoviště mnoha sportů těch k mrňousům nejpřátelštějších pražských klubů či DDM.

Letos na náplavkách najdete třeba stepařskou školičku Tap Dance Academy, velmi muzikální stanoviště sboru Bruncvík, pěveckou soutěž s muzikálem Ferda Mravenec, mobilní planetárium u vědecké zóny s mnoha pokusy nebo třeba stanoviště, na kterém si děti navrhnou vlastní deskovou hru.

Najdete tady dvě dráhy pro piloty odrážedel, koloběžek či kol, kteří navíc od MP Praha budou moci získat svůj první „řidičák“. Malí konstruktéři z Karlínského Spektra předvedou své schopnosti při vytváření funkčních robotů a jejich kolegové z DDM Praha 5 na druhém břehu ukáží překvapivě terénní RC modely.

V areálu bude nově kotvit i plovoucí beach-volejbalový kurt se zábavným úvodem do tohoto sportu a půjčovnou paddleboardů.

Jako v předchozích ročnících je Kam s dětmi hrdým mediálním partnerem Ratolest Festu. Tým Kam s dětmi bude návštěvníky fotit a posílat jejich blízkým pohlednice, přímo z akce, a to díky aplikaci České poště - Pohlednice Online. 

Přijďte si tuto jedinečnou službu vyzkoušet, a to zcela zdarma. Naše hostesky vás vyfotí a fotku rovnou pošlou babičce nebo přátelům, kteří ji najdou během pár dní ve své schránce. Pohledy mají totiž pořád své kouzlo a až pošlete svým blízkým rodinnou fotku z RatolestFestu budou mít stoprocentně velikou radost. 

Více najdete na www.ratolestfest.cz

13. 5. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře