Ratolest Fest - nejlepší den pro rodinu u řeky se blíží | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ratolest Fest - nejlepší den pro rodinu u řeky se blíží

Už pátým rokem patří poslední květnová sobota na pražských náplavkách dětem. I letos u Vltavy propukne 26. května Ratolest Fest. A Kam s dětmi je opět mediální partnerem.

Ratolest Fest je rodinný festival, ze kterého si návštěvníci odnášejí zážitky a inspiraci namísto zboží. Náplavky po obou březích Vltavy nabízí přes 100 interaktivních stanovišť sportů, kroužků a volnočasových aktivit pro děti i rodiče. Na Ratolest Festu mohou strávit rodiny celý den objevováním a zkoušením, aniž by nutně musely sáhnout do kapsy pro portmonku. Na festival se neplatí vstup a všechny programové prvky jsou zdarma.

Organizátoři se každý rok snaží posouvat festival dál. Být větší a hezčí. Pobavit víc dětí a přivést do pražských sportovních oddílů, jednot, kroužků či DDM (Domů dětí a mládeže) více malých talentů. Díky nadšení stovek trenérů a dospělých sportovců, kteří s neutuchající energií obhospodařují svá stanoviště, se to opravdu daří!

Stejně jako v minulých ročnících najdete u řeky stanoviště, kde budou probíhat zábavné nábory malých florbalistů, ragbistů, malířů, fotbalistů, baseballistů, kutilů, lakrosistů, veslařů, softbalistů, tanečníků, basketbalistů, judistů, golfistů, horolezců, hokejistů, jachtařů, gymnastů, volejbalistů, akrobatů na kolech, atletů, tenistů, beach volejbalistů, zápasníků, pěvců, vodáků, aikidistů, šermířů, cyklistů či hráčů kolové. Šanci na zápis do kroužku tu nově naleznou třeba i zájemci o dračí lodě, paddle boarding, kriket, debatní kroužky nebo dětský parkour. Přijďte zjistit, co Vaše ratolesti baví.

Kdo se postará o vtípky, které pobaví děti i jejich doprovod? Moderátory Ratolest Festu jsou jako každý rok pánové z Na Stojáka, tedy Petr Vydra, Karel Hynek, Radek Petráš a Lumír Tuček se svým synem Mikolášem Tučkem.

Někteří se Ratolest Festu bohužel zúčastnit nemohou. Třeba onkologicky nemocné děti z motolské nemocnice. Na jejich stanovišti se můžete podívat na krásné výtvory malých pacientů. A zároveň se zapojit do sbírky výtvarných potřeb.

Více najdete na www.ratolestfest.cz

14. 5. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře