Proč jet na rodinný výlet do BRuNO family parku? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Proč jet na rodinný výlet do BRuNO family parku?

 

BRuNO family park je nejmodernějším rodinným parkem u nás. Vnitřní areál (který má zase přívlastek největší) se rozprostírá na ploše 4 000 m² a nachází se v něm 40 unikátních atrakcí. Kromě oblíbeného autodromu, zážitkových lodiček nebo klasických trampolín, nabízí také adrenalin – například 38 metrů dlouhý tobogán (nejdelší vnitřní tobogán u nás).

Pro nejmenší děti (do čtyř let) má BRuNO celé oddělení „Mláďata“. Nejmenší děti milují kuličkový bazének s kuličkovou fontánou a rodiče si v Mláďatech mohou vychutnat kávu a zákusek.

Od jara do podzimu je navíc (při příznivém počasí) otevřen ještě areál venkovní. Jeho velikost je 3 700 m² a najdete v něm dalších 15 skvělých atrakcí. Venkovnímu areálu dominuje Vodní svět. V něm jsou různé archimedovy šrouby, stavidla, mlýnky a tůně. Kromě řádění ve vodním světě si zde můžete skočit backjump (2 nebo 4 metry vysoký), jezdit ve šlapacích autíčcích a nebo si užít rychlé skluzavky.

 

 

Díky občerstvení přímo v BRuNU (brasserie Zobka a kavárna v Mláďatech) zde můžete pohodlně strávit celý den. Také náročnější strávníci zde budou jistě spokojeni, protože je zajištěn průchod do moderní restaurace Hnízdo.

BRuNO family park v poslední době přichází s celou řadou novinek. Nejedná se jen o oslavy narozenin pro děti a nebo třeba příměstské tábory, ale také o večerní akce pro dospělé. A nejen to. Pro firemní klientelu je zde možnost jak klasického teambuildingu, tak firemního rodinného dne (firemní family day se k nám v posledních letech raketově dostává ze západních zemí).

3. 4. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře