Přistála zásilka z Knihozemě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Přistála zásilka z Knihozemě

 

Víte, co to je Knihozem?

Slyšeli jste někdy o ní?

Pokud chcete vybrat svým dětem kvalitní knížku, ale v tom velkém množství tápete, pak je Knihozem přesně pro vás. Pomůže vám totiž se zorientovat v široké nabídce nových dětských knih, kterých ročně bývá až 2 000. Můžete se těšit na nejzajímavější tipy z knižních novinek pro děti a mládež, informace o akcích i aktuální zprávy z Knihozemě.

 

 

V knihkupectvích po celé České republice přistála na konci května první zásilka z Knihozemě. Najdete v ní pestrý výběr dvanácti nejzajímavějších knižních novinek pro děti a mládež, které vychází tento rok pod nakladatelstvím Albatros. Důležitým cílem Zásilky z Knihozemě je představit dětem současné zajímavé a kvalitní knihy a probudit v nich větší zájem o čtení jako takové

V této první zásilce se můžete seznámit s ledovými obry, roztomilým drakem Franklinem, vyrazit na širé moře s nebezpečnými piráty nebo se naučit čarovat i létat na koštěti!

Pravděpodobně největším lákadlem Zásilky z Knihozemě je kniha J. K. Rowlingové Harry Potter: Cesta dějinami čar a kouzel– úchvatný průvodce bradavickými školními osnovami i dějinami kouzel s dosud nezveřejněnými materiály J. K. Rowlingové. Fanoušky Harryho Pottera jistě nadchne také první díl série Nikdyuš v brilantním překladu Vladimíra Medka. Děti, které mají rády pohádkové fantasy příběhy si přijdou na své v knize velikána světové literatury Neila Gaimana Odd a mraziví obřiNejděsivější sbírku podivuhodných tvorů odhalí Senzační sbírka zvířat doktora Proktora od Joa Nesbøho. Mezi dvanácti vybranými knihami je od každého trochu – komiks, dobrodružství, encyklopedie, obrázkové knihy i beletrie.

Zásilka z Knihozemě také doputovala do 143 dětských domovů a dalších vybraných neziskových organizací. Nakladatelský dům Albatros Media každé věnoval a zaslal jednu sadu knih zařazených do akce.

Takže pokud nevíte, jaký dárek dát vašim dětem za vysvědčení, naše doporučení je jasné! Nakoukněte do Knihozemě a určitě nesáhnete vedle. :-)

 

12. 6. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře