Pře(ds)tavte dětem hudbu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pře(ds)tavte dětem hudbu

Centrum současného umění fouká již deset let svěží vítr do plachet pražské kulturní scény a jeho vánek se nese i daleko za hranice hlavního města. Od samého počátku je v DOXu pamatováno i na ty nejmenší návštěvníky. Rodinné dílny přibližují interaktivní formou aktuální výstavy, velmi oblíbené jsou i dětské dny a další podobné akce. Pro náš portál Kamsdětmi.com je proto velkou ctí být i v jubilejní roce partnerem této kulturní instituce, jakkoli nemoderně by mohlo toto sousloví znít.
DOX je totiž všechno možné, jen ne nemoderní.

Nyní možná čekáte, že vás pozvu na blížící se rodinnou dílnu, tak jak tomu bylo v minulosti již mnohokrát. Ale chyba lávky, aktuální výstava totiž žádnou interaktivní dílnu nepotřebuje. Výstava TATA30JS pohltí návštěvníky bez rozdílu věku. Důkazem jsou mé děti, i když přiznávám, že v tomto případě jsou trochu neobjektivní, protože na hudbě kapely TataBojs, která výstavou oslavuje svých 30let na scéně, vyrůstají. Interaktivní expozice, od virtuální reality, přes nahrávací studio s mixážním pultem, po věrnou kopii první zkušebny. To jsou jen tři příklady, které vás vtáhnou do života jedné kapely, i když o tu možná jde až v druhé řadě. Nemusíte být skalní fanoušci, abyste se v DOXu bavili, vlastně nemusíte být fanoušci TataBojs vůbec. Hudebně-výtvarný projekt pod taktovkou Milana Caise nabízí audiovizuální zážitek pro širokou veřejnost, která nemá ráda šeď.
Kapela kluků z Hanspaulky, jejich hudba, koncerty i videoklipy jsou totiž všechno možné, jen ne všední.

 

Takže jo, vyrazte do DOXu, neshánějte hlídání, pře(ds)tavte dětem hudbu a posledních 30 let i své vlastní existence. Bude vás to všechny bavit, tedy pokud jste alespoň z desetiny stále dětmi.

TATA30JS je totiž všechno možné, jen ne všední výstava v nemoderní galerii :-)

 

Vendula Dittrichová

 

Výstava TATA30JS probíhá v Centru současného umění DOX v Praze 7 do 25. března, otevřeno je denně kromě úterý, rodinné vstupné stojí 300Kč a platí pro celou galerii, tedy i pro souběžně konané výstavy.

 

Centrum současného umění DOX si v této složitější době připravilo kreativní aktivity s názvem Galerie hrou. Čtvrtý díl Galerie hrou je vzpomínkou právě na výše popsanou skvělou výstavu kapely Tata Bojs, která přivedla do DOXu nebývalé množství rodin s dětmi. 

Tak nechte tedy děti tvořit - celý text a pracovní list najdete ZDE.

 






16. 1. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře