Poslední prázdninový víkend je tady. Už víte, co podniknete? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Poslední prázdninový víkend je tady. Už víte, co podniknete?

Jojo, už je to tak, poslední víkend prázdnin je před námi. Pojďte si ho s dětmi pořádně užít. Vybrali jsme pro vás dvanáct tipů na výlety po celé republice, při kterých se podíváte třeba do pohádky, projedete se lodí nebo vláčkem a rozhodně zažijete spoustu nového a nezapomenutelného.

 

Barevná devítka v parku Podviní

Už máte plán na sobotní odpoledne? Co zkusit procestovat svět? V parku Podviní se totiž koná multikulturní festival Barevná devítka. Spoustu zemí poznáte pomocí hudby, tance nebo workshopů. V neposlední řadě ochutnáte jídlo a pití ze všech koutů světa a bavit se budou rozhodně i děti. Spolu s naším hlavním partnerem, Českou poštou, Vás na tento multikulturní festival, jehož je portál Kamsdětmi.com, mediálním partnerem, srdečně zveme.

 

Hradozámecká noc

Poslední sobotní srpnovou noc se většina českých hradů a zámků po celé republice promění v kouzelná místa plná pohádek a zážitků. Budou připraveny noční prohlídky, divadelní představení, happeningy, koncerty a mnoho dalších kulturních akcí. A samozřejmě se nezapomíná ani děti. Program pro ně připravili třeba na Chvalském zámku v Horních Počernicích, na zámku v Mníšku pod Brdy nebo na zámku Loučeň. A to rozhodně není všechno, stačí si jenom vybrat. 

 

Ctěnické dožínky

Ctěnický zámek ve Vinoři ožije v sobotu dožínkami. Na programu dne je mimo jiné pečení a ochutnávání chleba a obilných placek z nové mouky nebo ukázky žňových prací – mlácení cepem či stavění panáků s možností vše si vyzkoušet. Děti se také dozví, k čemu ve Ctěnicích původně sloužila sýpka, jaké měla členění a naučí se rozpoznávat jednotlivé obiloviny.

 

Kovbojský závěr prázdnin na Kolínské řepařské drážce

Už jste se někdy projeli na Kolínské řepařské drážce? Jízda vláčkem taženým parní lokomotivou po úzkorozchodné trati bude určitě zážitkem nejen pro děti. Tento víkend tady navíc potkáte i kovboje:o)

 

Bitva o Slamburk

Pokud máte doma malého rytíře, rozhodně nesmíte chybět v Borovanech u Českých Budějovic. Bitva o Slamburk je určená právě a jenom dětem. Užijte si den plný rytířských her a soutěží, šermířských vystoupení, dobrodružství a zážitků nejen pro děti.

 

Nábřeží paromilů v Hradci Králové

Ojedinělé setkání milovníků páry, lodí, lodních modelů a hlavně zahradních a modelových železnic se chystá tuto sobotu v Hradci Králové. Děti si určitě užijí plavby na parníčcích po řece nebo jízdy na vláčcích zahradních železnic.

 

Vinobraní u Máchova jezera

Navštivte Vinobraní u Máchova jezera a vychutnejte si atmosféru plnou burčáku, vína a zábavy... Pro děti bude připraveno soutěžní odpoledne s hromadou lákavých cen a divadlo Minor přiveze novou zábavnou pohádku "Anežka chce tančit". Zpestřit si den si můžete také plavbou lodí po Máchově jezeře, tentokrát vyjede loď Máj.

 

Skřítkování  v Poličce

Celodenní zábavný program pro děti i dospěláky plný hravých úkolů a her se odehraje v Centru Bohuslava Martinů. Dětičky můžete poslat putovat muzeem za skřítky, na divadlo či tvořivou dílnu, ve které si vyrobí postavičku Mimoně. Když budou mít dost sil a energie, mohou zavítat na večerní letní kino a film Mimoni.

 

Rozloučení s prázdninami v Indiánské vesničce Rosehill

Přijďte se rozloučit s létem do Indiánské vesničky Rosehill v Růžové u Děčína - uvidíte indiánské tance a písně, divadlo, můžete si zatančit Hadí tanec nebo se naučit indiánskou seznamovací píseň. Prohlédnete si dobově zařízená týpí, pro děti budou připraveny soutěže a malování na obličej.

 

Narozeniny skřítka Fábuly aneb zakončení sezony v Pohádkové říši

Velká narozeninová akce pro děti slavnostně ukončí pohádkovou sezonu 2016! V neděli bude atmosféra v Pohádkové říši opravdu slavnostní. Spousta zábavy, muziky a dobrého jídla, jak se na obří narozeninovou oslavu sluší a patří. A vy všichni jste zváni!

 

Strašidla na Ostravskoslezském hradě

Dvoudenní akce pro rodiny s dětmi, kde můžete prokázat svou odvahu a statečnost. Hrad bude celý večer plný strašidelných a různých tajemných bytostí, které se Vás budou pokoušet vystrašit a alespoň trošku nahnat strach. Celý hrad bude strašidelně nasvícen a nazdoben.

 

Pohádkové promítání na hradě Šternberk

V pátek bude na hradě Šternberk připraveno promítání pohádky pod širým nebem na nádvoří. Děti se mohou těšit na animovanou pohádku v nádherných kulisách večerního hradu.

 

Spoustu dalších tipů najdete na www.kamsdetmi.com

 

24. 8. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře