Podzimní prázdniny a prodloužený víkend před námi! Už máte plány? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Podzimní prázdniny a prodloužený víkend před námi! Už máte plány?

Podzimní prázdniny, prodloužený víkend a ještě k tomu změna času. Následující dny budou hodně nabité. Vybrali jsme pro vás nejzajímavější akce pro celou rodinu. Budete se bát strašidel, oslavíte Halloween i dušičky, užijete si pohádkové prázdniny na zámku nebo se projedete vlakem.

 

Podzimní prázdniny v Planetáriu

Planetárium ve Stromovce připravilo na celé podzimní prázdniny bohatý program pro celou rodinu. Nejmenší děti už od 4 let obletí celou zeměkouli při vesmírném putování za ztraceným drakem. O něco starší děti prozkoumají oblohu nebo zjistí, kde začíná vesmír. Prohlédnout si v Planetáriu můžete také atraktivní astronomickou výstavu s řadou interaktivních exponátů. A 4D simulátory vám zase umožní unikátní projížďku po Marsu nebo Měsíci.

 

Halloween v Hamleys

Přijďte oslavit svátek všech svatých, duchů a tajemna – Halloween, do největšího hračkářství ve Střední Evropě. Hamleys pulzující halloweenskou atmosférou rozhodně bude stát za to. Každý, kdo přijde v halloweenském kostýmu nebo přinese vydlabanou dýni, získá speciální jízdu na kolotoči pro celou rodinu zdarma! Na programu bude také čarodějnický průvod nebo zábavné halloweenské malování. A propásnout nesmíte ani vystoupení kouzelníka.

 

Dušičkový Libeňský zámek

V sobotu se otevře vám všem Libeňský zámek. Dušičky se budou slavit i tady.  Budete mít možnost prohlédnout si zámek v době, kdy bývá většinou pro veřejnost uzavřen. Netradiční večerní prohlídka za doprovodu strašidel nabídne magickou atmosféru. Dětem se postupně představí vodník, tereziánský voják, urozená paní hraběnka nebo mnich, kteří nebudou jenom strašit, ale především vyprávět příběhy spojené s historií zámku. Na velkém nádvoří budou probíhat tvořivé dílny a dušičkovou atmosféru dotvoří rozsvícené dýně. Vstup na akci je zdarma

 

Duše a dušičky v oboře Hvězda

Vezměte své děti a přijďte strávit příjemné a zábavné odpoledne i podvečer v oboře Hvězda. Těšit se můžete na bohatý program v podobě rukodělných dílen, čarovnou stezku s tajemným pokladem, strašidelnou stezku, soutěže a další doprovodný program na pódiu, kde nebude chybět divadlo pro děti, fireshow a další zábava pro celou rodinu. Vstup na akci je zdarma.

 

Yelloween ve Žlutých Lázních

Zveme Vás na zábavné rodinné odpoledne do Žlutých Lázní. V sobotu oprašte své strašidelné kostýmy a přijďte si užít den plný zážitků. Těšit se můžete na strašidelnou show, malování na obličej, strašidelnou nebo strašidelná dílnička a mnoho dalšího.

 

Pohádkové prázdniny na zámku Loučeň

Na zámku Loučeň připravili pro změnu Pohádkové podzimní prázdniny. Každý má přece svoji oblíbenou pohádku anebo pohádkovou postavu a možná právě ta vaše bude během prázdnin na zámku Loučeň k vidění. Těšit se totiž můžete na speciální prohlídky zámku. V pátek a v sobotu proběhnou také pohádková divadelní představení, která se dle počasí uskuteční buď v zámeckém amfiteátru nebo oranžérii. A za tmy si můžete užít večerní prohlídky.

 

Ukončení sezóny v Železničním muzeu Zlonice

I když nás o víkendu čeká Halloween a potom Dušičky, v Železničním muzeu ve Zlonicích se rozhodně slavit nebudou. Přestože posledním letošním otvíracím dnem Železničního muzea je neděle, proběhne slavnostní ukončení sezóny už v sobotu, kdy bude v provozu místní malodráha. Těšit se můžete na nejedno překvapení, ale i příjezd Cyklohráčku, vláčku, kde si děti můžou nejen hrát.  

 

Týden duchů v Zoo Dvůr Králové

V Zoo Dvůr Králové nad Labem probíhá celý týden  tradiční podzimní akce Týden duchů. Strašidelnou atmosféru umocní živá strašidla, stezky odvahy, ale především stovky vydlabaných dýní rozzářených svíčkami. Chybět nebudou ani dýňové nadílky pro zvířata.

 

Strašidelná Zoo v Liberci

Navštivte ve čtvrtek nebo v pátek libereckou zoologickou zahradu. Čeká na vás strašidelná večerní prohlídka v maskách spojená s lampiónovým průvodem. Areál zoo bude dýňově vyzdoben, chybět nebudou strašidla, tajemné zvuky a další zajímavosti..

 

Dobrodružná výprava pro děti na hradě Kašperk

V pátek a v sobotu se na nejvýše položeném královském hradě v Čechách (886 m n. m.), hradě Kašperk, bude dít mnoho zajímavého – na programu je dobrodružná výprava pro děti, ukázky netradičního výcviku koní, ochutnávky lokálních delikates, prohlídky hradu a řada dalších zábavných aktivit pro děti a dospělé.

 

Bongo – rodinný zábavní park v Brně

Ideálním místem pro volné dny je zábavní park Bongo. Velkou výhodou tohoto centra je možnost strávit společný čas rodičů se svými dětmi bez ohledu na počasí venku. Skoro všechny atrakce mohou využívat i dospělí. V hale se nachází spousta atrakcí, které nabízejí nezapomenutelné zážitky. Každá z nich přitom představuje jiný světadíl či zemi. Za jediný den tak můžete společně uskutečnit dobrodružnou cestu kolem světa.

 

Halloween v Brně

V brněnské zoo mají na poslední říjnovou sobotu připravených 1000 dýní, řadu soutěží, ochutnávku dýňových specialit nebo strašidelnou procházku po zoo. Těšit se můžete na žonglérská vystoupení a workshop, ohňovou show, čarodějnickou dílnu, malování na obličej, koncert a samozřejmě dlabání dýní.

 

Halloween v Pevnosti poznání v Olomouci 

V zajímévm prostředí oloumoucké Pevnosti poznání vá čekají upíří experimenty, dýňové exploze, tajemné boxy s hady a pavouky, ale také výroba kostlivců, hororový vesmír nebo popularizační přednáška o původu strašidel. Děti, které budou oblečeny v tématickém kostýmu mají vstup zdarma. 

 

Halloween v ZOO Zlín

Přijďte si v sobotu užít strašidelnou procházku areálem zoo. Čekají na vás čarodějnice, duchové, kostlivci, dětská halloweenská komentovaná prohlídka, premiérová strašidelná procházka a odměna za halloweenský kostým! K Halloweenu neodmyslitelně patří světýlka a lampiony, určitě proto vezměte lampiony s sebou. 

 

Spoustu dalších tipů nejen na podzimní prázdniny najdete na www.kamsdetmi.com. 

25. 10. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře