Podnikavá máma Eleonora – Little Rock Star | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Podnikavá máma Eleonora – Little Rock Star

Druhý příběh seriálu Podnikavá máma je tu. Dnes vám představíme značku Little Rock Star, která na český trh přináší netradiční, vtipné a kvalitní dětské oblečení a doplňky. Drobné podnikání paní Eleonory a její kamarádky Lenky, které začalo jako pracovní terapie, přerostlo v malý a stále se rozšiřující se podnik. Příběh maminky Eleonory, která se s třemi dětmi ocitla v těžké životní situaci, zaslouží obdiv. Inu, i těžké životní zkoušky mohou vyústit v něco tak pěkného, jako je oblečení Little Rock Star. 

Je to přesně dva roky, co se kamarádky Eleonora a Lenka pustily do nového businessu. Už dlouho věděly, že na trhu chybí vtipné a kvalitní oblečení pro děti, ale impulsem ke startu byla až potřeba Eleonory začít něco dělat a mít před sebou nový životní cíl. V té době byl nejmladší z jejích tří dětí necelý rok, ale díky báječné babičce a prima hlídací slečně dokáže i dnes svou práci a péči o děti a domácnost zvládnout. Děti jako překážku podnikání vůbec nepovažuje. Naopak, jsou jí inspirací a několik modelů pomohly samy vytvořit. V podnikání ji pomáhají i kamarádi a známí - s focením, propagací, e-shopem, s prodejem na nejrůznějších akcích, s taháním beden se zbožím apod. Děti kamarádek a kamarádů dělají značce Little Rock Star modelky a modely a v neposlední řadě jsou kamarádi také jejími zákazníky. 

S kamarádkou Lenkou začaly opravdu od nuly, nikde si nepůjčovaly a jsou hrdé na to, jak se podařilo firmu postupně rozjet. O jejich úspěchu hovoří i fakt, že zanedlouho otevřou i kamenný obchod. První kolekce vznikala pomalu, ale o to byla radost z její realizace větší. Obsahovala sice jen osm modelů body ve čtyřech velikostech, dohromady asi 200 ks, ale jak říká Eleonora: „My měly pocit, že už nás nic nezastaví!“

Oblečení a doplňky Little Rock Star poznáte na první pohled. Jsou totiž jiné, a to v tom nejlepším smyslu slova. Vtipné, veselé, originální, s nápadem. Pokud už vás nebaví trička se zvířátky, různými kýči a chcete šatník vašich dětí obohatit o stylové kousky, za které se nemusí stydět ani drsní tátové, pak se vám bude kolekce Little Rock Star stoprocentně líbit. Na stránkách www.littlerockstar.cz najdete bodíčka pro novorozence, ale pro velký úspěch i trička pro dospělé. Mezi vyhledávané produkty patří také pyžama, tepláky, mikiny a bryndáky. Kapsáře, deky, čepice, šály a tašky pak pocházejí z chráněných dílen. Vzhledem k tomu, že v nabídce jsou i produkty určené pro děti do tří let, splňuje značka Little Rock Star veškeré přísné normy, které pro tuto věkovou skupinu existují. Jak říká podnikavá máma Eleonora, pro výrobce to může být překážka, ale jako máma v náročných požadavcích na toto zboží spatřuje pozitivum. To, že je podnikání Eleonory a Lenky úspěšné, hovoří i fakt, že byly oceněny značkou ČESKÁ KVALITA – QZ, ZARUČENÁ KVALITA

Teď už neváhejte a navštivte web www.littlerockstar.cz a sami se přesvědčte, že i vaše děti se mohou oblékat s vtipem.
 
A dobrá zpráva pro všechny soutěživé: ve středu vypukne soutěž o 3 poukázky v hodnotě 400,- Kč. Sledujte sekci Soutěžte a za 14 dní se těšte na další příběh seriálu o podnikavých maminkách. 
 
 
Vaše redakce  

19. 3. 2012



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře