Playmobil FunPark – hodně zábavy nedaleko hranic | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Playmobil FunPark – hodně zábavy nedaleko hranic

Pokud hledáte celodenní zábavu pro děti a nevadí vám cestovat kousek za hranice, pak si určitě dejte do navigace Zirndorf u Norimberka a jeďte! Playmobil FunPark za to stojí, děti budou nadšené, to vám zaručuju.

My návštěvu zábavního parku spojili i s návštěvou Norimberka a po prvním „dospěláckém“ dni ve městě jsme ten druhý věnovali dětem. Mimochodem, poprvé jsme také vyzkoušeli služby Airbnb a pronajali si malý byteček v klidné části města se vstupem na zahradu a hřištěm. Vše klaplo na jedničku, hostitelé se o nás postarali parádně a pro příště už žádný neosobní hotel.

Playmobil leží od Norimberka asi 15minut autem a i když v době naší návštěvy neměly děti v Bavorsku ještě prázdniny, prázdno tu rozhodně nebylo. Vzhledem ke státnímu svátku v Čechách jsme slyšeli často mateřský jazyk. Nedá se ale vůbec říct, že by bylo nějak narváno, u všech atrakcí to probíhalo velmi v klidu. Počasí nám přálo, nebyl ani žádný hic, ani nepršelo, takže i v tomto ohledu jsme měli štěstí. Co se týče vstupného, děti do tří let jsou zdarma a všichni ostatní zaplatí 11 Euro. V poměru cena / výkon jde o velmi přijatelnou částku, i pro nás Čechy. Rodinné vstupné byste však hledali zbytečně.

Pokud jste zatím stavebnicí Playmobil nepolíbeni, vůbec to nevadí. Východ z areálu je skrze obchod, takže si buďte jisti, že neodejdete s prázdnou a i díky panáčkům podobným Igráčkům budete na výlet ještě dlouho vzpomínat. A na co se tedy mohou děti těšit? Na lezení, balancování, skákání, houpání i šplhání. Stateční rytíři zde mají svůj Hrad, krásné princezny Zámek, rozkošné panenky Viktoriánský dům, Vikingové loď atd. Najdete zde například velké pirátské jezero s 17 m dlouhou pirátskou lodí, rytířský hrad, westernové městečko s ukrytým zlatem, bagrovací centrum, vodní plochy s lodičkami a mlýnky, lanové věže, skluzavky a mnoho dalšího. Atrakcí je tu na každém rohu tolik, že je ani během jednoho dne nezvládnete všechny vyzkoušet. Pokud nebudete mít takové štěstí na počasí jako my, nevadí, vesele se pobavíte i v centru HOB, které se rozkládá na ploše 5.000 m2.

Samozřejmostí jsou také stánky s občerstvením. My si dali pauzu ve westernovém městečku, za výborný burger dali tři eura a za pečené brambory asi 2,5. Stejně jako jídlo stála ale i půllitrovka s pitím, takže jsme pak přistoupili k doplňování láhve s vodou. Pokud si ale vezmete vlastní svačinu, je to zcela v pořádku. Určitě nezapomeňte přibalit dětem plavky nebo aspoň náhradní oblečení, vodních hrátek je tu spoustu a při letním dni je škoda je nevyzkoušet.

 

Takže kam s dětmi? Do Playmobilu!

I přesto, že jako český portál doporučujeme akce a tipy na výlety u nás „doma“, Playmobil si tuto extra výjimku zaslouží!

 

Z redakce Kam s dětmi vás do Playmobilu pozvala Vendula Dittrichová

14. 7. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře