Pivní stezka Toulavy opět nabízí originální dárky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pivní stezka Toulavy opět nabízí originální dárky

Pivní stezka Toulavy opět nabízí originální dárky

 

Už druhou sezónu bude letos na Táborsku fungovat Pivní stezka Toulavy, která propojuje nejjižnější kout Toulavy (Bechyňsko a Soběslavsko) se středočeskou Sedlcí - Prčicí. Do projektu se zapojilo už 9 minipivovarů v regionu "od Tábora až k nám..." a každý, kdo ochutná alespoň 7 různých piv, získá originální půllitr.

Součástí pivní stezky jsou pivovary Keras Bechyně, Transformátor Hlavatce, Obora, Chotoviny, Pod Besedou Tábor, Brandlínská Kuna, Vítek z Prčice a od letošního roku ještě Rašelina Soběslav a Garage Tábor,“ přibližuje Jan Sochor z turistické oblasti Toulava. Jak dodává, kromě těchto pivovarů jsou do projektu zapojeny i restaurace, které regionální piva čepují.

„Aby turista mohl získat zaslouženou odměnu v podobě půllitru, musí si v pivovaru nebo na infocentru vyzvednout brožuru Gastrozážitky a pivní stezka v Toulavě,“ doplňuje Jan Sochor. „Kromě tipů na dobré jídlo zde najde i mapu minipivovarů a restaurací. Za vypité pivo získá samolepku. Sedm různých samolepek - od piv různých značek - mu stačí, aby na kterémkoli místě získal svůj půllitr. V loňském roce, kdy se konal první ročník, jsme rozdali 150 půllitrů.“

Více informací najdete na stránkách  www.toulava.cz/pivnistezka.

 

   

   

   

29. 6. 2022



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře