Ozvěny For Kids | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ozvěny For Kids

Čtyřdenní veletrh potřeb pro děti, který se letos konal již po čtrnácté, je úspěšně za námi. I tentokrát jsme jako portál Kamsdětmi.com stali mediálním partnerem For Kids.

Uspořádali jsme pro naše fanoušky soutěž o 200 vstupenek, díky našemu partnerovi – Stezce korunami stromů Krkonoše – jsme připravili na veletržním stánku krásný program. Ale samozřejmě jsme si také prohlédli ostatní vystavující, a to nejen v rámci For Kids, ale také v ostatních halách, kde souběžně probíhaly přidružené veletrhy – For Pets, For Horse a Activ 55+.

Chtěli bychom vám všem, kdo jste s námi soutěžili, kdo jste se zastavili na stánku či jste nás sledovali online, poděkovat. Velký dík letí i do Kidtown.cz, kde nám kamarádky zapůjčili stavbnici Kapla, ze které se po celé čtyři dny stavěly stavby podobné stezce korunami stromů :-) V neposlední řadě děkujeme společnosti ABF, která veletrhy připravuje a dělá tím radost desetitisícům návštěvníků.

Protože mám už děti větší (5 a 8let), vystavovatele s kočárky jsem míjela rychleji. Zase mě ale překvapilo, kolik nových typů je na trhu a jak obrovský výběr dnes je. Když jsme před devíti lety kupovali kočárek pro Eli, byla na trhu tak desetina toho, co dnes. Vlastně ani nevím, který bych si v současné době vybrala… U mých kamarádů z YooToys mě zaujal produkt oceněný v rámci Grand Prix letošního veletrhu. Jde o krabičku, kterou si nasadíte na kočárek a ten se pak sám houpe. Inu, to jsou mi věci…

Tradičně hodně času strávily mé děti v sekci Českého sokola. Velká trampolína, dvacetimetrové žíněnky, překážkové dráhy, malé lezecké stěny, to všechno musely pořádně vyzkoušet. Nakonec jsme ale zašli i do haly veletrhu For Horse a rozhodně jsme udělali dobře. Zrovna probíhala přehlídka jízdní skupiny Městské policie Hlavního města Prahy. Ta měla obrovský aplaus a o tomto vystoupení pak děti mluvily ještě dlouho.

Věřím, že jste si jarní veletrh v čele s For Kids užili minimálně tak jako my a že se potkáme zase na podzim, při veletrzích For Toys a For Babies.

 

Za tým Kamsdětmi.com se bude těšit Vendula Dittrichová

24. 4. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře