O víkendu nezůstávejte doma! Určitě je co podniknout | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

O víkendu nezůstávejte doma! Určitě je co podniknout

Je před námi další víkend, počasí si s námi tento týden dost hraje, ale to určitě nebrání užít si s dětmi víkend. Půjdete se podívat na popeláře, projedete se vlakem, uděláte si výlet za poznáním nebo raději za pohádkou? Nejen takové jsou naše tradiční víkendové tipy.

 

Den Země na Vypichu

Jarmark, soutěže pro malé i velké, tradiční řemesla, dřevěný kolotoč, lukostřelba a spousta zajímavostí o naší planetě. Přijďte oslavit Mezinárodní den Země na Vypich k oboře Hvězda.

Múza pro děti aneb Šíma a Lupi v Rudolfinu

Děti, jejich hry, fantazie a energie byly pro mnoho velkých skladatelů inspirací. Skřítkové Šíma a Lupi provedou děti a samozřejmě i vás světem hudby. Nudit se v Rudolfinu rozhodně nebudete.

Den otevřených dveří Pražských služeb

Den otevřených dveří Pražských služeb - to bude spousta popelářských aut, ale i skluzavky nebo skákací hrady, koncerty a další zábava. 

Dětské závody Dr. Maxe – Běhej lesy Brdy

Území, na které byl ještě nedávno vstup zakázán, to jsou Brdy. V sobotu se tam odehraje jedna zajímavá událost. První závod seriálu Běhej lesy. Stejně jako v loňském roce si může zaběhat celá rodina. Děti budou závodit na trasách o délce 500 metrů a 1 kilometr. Připravený bude i doprovodný program. Tak se přijďte proběhnout po lesních stezkách v krásné české přírodě.

 

Zámecká pouť na zámku Kačina

Tradiční a velmi oblíbená akce se koná již tento víkend na zámku Kačina. A samozřejmě tady myslí i na děti. Dřevěná herna, divadla, ale i motokáry nebo cirkus. Děti mají opravdu z čeho vybírat.

Expresem sv. Jiří na Řípskou pouť

O víkendu se koná tradiční Řípská pouť. Program je opět nabitý a auto nechte doma. Udělejte si výlet parním vlakem, zaveze vás až na místo a rozhodně to bude zážitek nejen pro děti.

Den plný pohádek

Na nádvoří hradu Kotnov v Táboře prožijte pohádkové odpoledne. Nebude chybět ani Pohádkový svět pro děti - zvířecí houpačka. turecká střelnice, svět her, puzzle, pohádkové dílničky, malování na stojanech, malování na obličej a další.

Přehlídka automobilové techniky aneb To bude jízda!

Historická užitková vozidla, autobusy, vojenskou i hasičskou techniku si budete moci prohlídnout v Brně. Některými historickými autobusy se budete moci dokonce svézt. Přijedou i hasiči se svou historickou i nejmodernější technikou a s ukázkami své činnosti.

Speciální dětské prohlídky na hradě Šternberk

V neděli bude hrad patřit dětem. Připraveny jsou speciální dětské prohlídky. Interaktivní program je aktivně zapojí do prohlídky. Děti se krátce seznámí nejen s historií hradu Šternberk, ale hlavně se budou bavit. 

Pohádkový les ve Zlíně

Jubilejní desátý ročník oblíbené akce s názvem Pohádkový les se uskuteční v sobotu v lesoparku na Podlesí - Jižní Svahy Zlín. Tentokrát vás čeká putování po Evropě s Asterixem a Obelixem, spoustu zábavy a dobrodružství.


Spoustu dalších tipů, nejen víkendových, najdete na www.kamsdetmi.com

19. 4. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře