Noční závod v srdci Jizerských hor se uskuteční! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Noční závod v srdci Jizerských hor se uskuteční!

POTVRZENO! NOČNÍ ZÁVOD V SRDCI JIZERSKÝCH HOR SE USKUTEČNÍ

Měsíce nejistot jsou u konce a my už se společně s vámi těšíme na noční dobrodružství jménem Bedřichovský Night Light Marathon. Ten si užijeme se startem v Bedřichově 7. a 8. ledna 2022. A pokud se ptáte, jak závod bude vypadat, odpovědi najdete v článku.

                         

Aktuálně pracujeme s variantou startů po vlnách se 100 závodníky, tedy podle aktuálního limitu dovoleného vládou. Jsme v denním kontaktu s hygienickou stanicí a doufáme, že společně zažijeme klasický hromadný start, ale nepředbíhejme. Hlavní informací je, že se závod uskuteční. Desetkrát hurá! Je jasné, že budeme maximálně obezřetní, na důležitých místech nebude chybět dezinfekce, budeme se řídit pravidlem 3R, tedy roušky, ruce, rozum. 

A teď k detailům závodu. Trasy závodu jsou zveřejněny, najdete je ZDE. V zázemí závodu nebudou chybět šatny od hlavního partnera Volkswagen Užitkové vozy nebo mazací servis SWIX. Služeb bude ve finále mnohem více, sledujte naše komunikační kanály a buďte v obraze.Věříme, že závodníci k sobě budou ohleduplní a budou dbát nejen o svou bezpečnost.

První závod se blíží, do nočních Jizerek vyrazíme 7. a 8. ledna na trasách od 10 km. Ty jsou určeny pro děti (máme i dětské závody MINI SkiTour), dospělé začátečníky i pokročilé. Každý si může zvolit trať podle svých představ.

Těšte se na...
  • noční jízdu Jizerkami
  • dokonalou podívanou na hvězdy
  • výběr z tras od 10 km
  • dětské závody MINI SkiTour
  • šatny Volkswagen Užitkové vozy
  • mazací servis SWIX CZ & SK a jeho WAX mazací tip
Vyrazte za noční jízdou s čelovkou, nechte si na trať přisvítit měsícem a třpytem hvězd. Je to parádní zážitek. Online registrace do 5. ledna běží na https://sportid.online/lp_skitour/p9. Nenechte si je utéct.

21. 12. 2021



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře