Nejen čarodějnické tipy rovnou na čtyři dny jsou tady. Tak vybírejte kam s dětmi! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Nejen čarodějnické tipy rovnou na čtyři dny jsou tady. Tak vybírejte kam s dětmi!

Kdo z vás má v pondělí volno? Ať tak nebo jinak, opět vám přinášíme naše tradiční tipy kam s dětmi. Tentokrát rovnou na celé čtyři dny.  Samozřejmě nezapomeneme za pálení čarodějnic. Podíváme se ale i na spoustu dalších míst, kde se rozhodně nudit nebudete. A pokud vám náš výběr nestačí, určitě se podívejte na www.kamsdetmi.com.

Velký koloběžkový závod ve Stromovce

Celodenní závodění v režii slavné komiksové Čtyřky letos koná již po sedmé! Závody budou připravené pro celou rodinu a těšit se můžete i na bohatý doprovodný program.

Břevnovské trhy s pálením čarodějnic

U Břevnovského kláštera se můžete těšit na spoustu stánků řemeslníků a farmářů. Děti se vyřádí na skákacím hradu nebo nafukovací skluzavce. Bude připraveno i malování na obličej. A samozřejmě nebude chybět ani pálení vatry.

Bojovka na Novoměstské radnici

Neviditelná výstava slaví už sedmé výročí. K této příležitosti připravili bojovou hru v historických prostorách Novoměstské radnice, která bude rozhodně neuvěřitelným zážitkem pro malé i velké. Budete moct vyzkoušet, jaký je život bez zraku. Bez smyslu, skrze nějž získává náš mozek nejvíce informací. Celou výstavou, která změní váš život, vás budou doprovázet nevidomí nebo částečně nevidomí lidé.

Zahájení sezony Leteckého muzea Kbely

V sobotu zahajují muzejní sezónu v Leteckém muzeu Kbely. Můžete se těšit na  mimořádné zpřístupnění některých exponátů letecké techniky nebo si s dětmi zahrát stopavací hru. 

Kouzelné čarodějnice u Vltavy

Již tradiční bombarďáckou a kouzelnou akci si užijete v  Areálu Vltavanů 229 plném lanových věží a dalších atrakcí. Pro děti bude připravena velká hra s dvanácti stanovišti, ale i kouzelníci nebo vystoupení iluzionisty.

Čarodějnice na Ladronce 

Park Ladronka opět na jeden den promění v kouzelnou a pohádkovou říši, která nabídne rozmanitý program malým, mladým i dospělým bytostem... Celý den se bude soutěžit a závěrem v plamenech zmizí pětimetrová socha čarodějnice a ne jeden kouzelný opékaný buřt. 

Otevření zahrad Botanicus v Ostré

Areál bylinných zahrad a historického městečka Botanicus otevírá po zimní pauze tento víkend. Pokud si chcete užít opravdu klidný a pohodový den, projít se krásnými zahradami nebo si  vyzkoušet různá řemesla v historickém městečku, určitě se sem zajeďte podívat. Každou sobotu jsou tady navíc na programu různá divadla a kejklířská vystopoupení pro děti.  

Rej čarodějnic na zámku Nelahozeves

Přijďte se pobavit na zámek Nelahozeves a přidejte se do čarodějnického reje! Budete tančit kolem ohně, závodit na košťatech a smetácích, vařit lektvary, plnit roztodivné disciplíny, opékat hady na klacku. Připravena bude i tajuplná prohlídka zámku. Každý je vítán v roztodivném kostýmu, každopádně odvahu s sebou.

Den koní Veltrusy – z filmu do pohádky a zase zpátky

Milovníci koní by se rozhodně měli zajet podívat na zámek Veltrusy. Uvidíte pohádková jezdecká a taneční vystoupení nebo sokolnickou show.

Český ráj dětem

V Turnově se bude v sobotu slavnostně zahajovat sezóna v Českém ráji, která je tentokrát ve znamení hry „Za pověstmi Českého ráje“. V letošním putování si děti i dospělí vyzkouší své znalosti Českého ráje, setkají se s postavami z místní pověstí a za úspěšné splnění všech úkolů obdrží zajímavé ceny.

Májové úterý v Jičíně

Oslavte 1. máj v příjemné jarní jičínské atmosféře. Těšit se můžete na Hasičskou soutěž na Valdštejnově náměstí, Dvorkovou slavnost v Rumcajsově ševcovně, Prvomájový vejšlap na Zebín nebo ochutnávku neziskovek na Arkádovém nádvoří zámku a mnoho dalšího.

Den Země a Ovčácké slavnosti v Babiččině údolí

V krásném Babiččině údolí v Ratibořicích se chystá jubilejní 10. ročník osvětové akce, při které bude prezentována činnost chovatelů, řemeslníků, výrobců potravin a dalších. Součástí slavností je prodejní jarmark a dílničky pro děti.

Otevření areálu Šťastná země

Park plný herních prvků, pískovišť, trampolín, lanovek, nad tím vším stojí hrad Trosky s tobogány a v lese se skrývá geopark. To je Šťastná země. Můžete se těšit také na kontaktní ZOO plnou zvířátek nebo si v dílně si můžete vyrobit ze dřeva třeba meč, štít nebo jednorožně.

Čarodějnice na Stezce korunami stromů Krkonoše

Po celý den se bude po Stezce pohybovat několik čarodějnic, od kterých dostanou děti magický amulet. Programem bude celý den provázet nový maskot Stezky veverčák Emil. Takže hurá do Krkonoš. 

Čarodějnice a Den IZS v Pardubicích

Dostihové závodiště  se chystá na tradiční akci s hasiči. Můžete se těšit na ukázky techniky armády a hasičů. Samozřejmě nebude chybět pálení ohně s čarodějnicí a opékání špekáčků.V areálu budou i pouťové atrakce.

Zahájení sezony v železničím muzeu Rosice nad Labem

Celé čtyři volné dny se můžete zajet podívat do Rosic nad Labem. Těšit se můžete na rozšířený doprovodný program - jízdy vlaků, trolejbusů nebo parkovou železničku. Každý den trochu jiný program, ale vždy něco zajímavého.

Království lesa na Lipně otevírá

Již v sobotu otevírá pro novou letní sezonu brány kouzelný svět plný atrakcí a zábavy, kterou jen tak někde nenajdete - Království lesa. Program otevření bude plný zábavy, soutěží, hudby nebo divadla.

May day v Zoo Hluboká

"Májový den", ale také symbol volání o pomoc. Právě tyto dvě myšlenky budou zkombinovány první květnový den v Zoo Hluboká. Návštěvníci si tak budou moci pohrát a zasoutěžit a navíc se i dozví mnoho zajímavého o přírodě a ohrožených zvířatech.

Čarodějnický rej pod Radyní

V předhradí hradu Radyně budete soutěžit například o "Nejlepší čarodějnický kostým" a "Nejoriginálnější dopravní prostředek". Zapojit se mohou nejen malé čarodějky a čarodějové, ale také dospělí.

Den ve vzduchu

Největší letecká show v západních Čechách proběhne na letišti v Plasích a zabaví celou rodinu. Kromě leteckého programu na vás čeká bohatý doprovodný program, atrakce pro děti a kvalitní občerstvení.

Haueštejnské čarování

Hauenštejnské čarování na Horním hradě bude bavit hlavně děti.  Bude připravena dobrodružná hra s tématickými úkoly na oslavy jara, přírodní magie i hledání pokladů, které se na noc čarodějnic odkrývají. Během celého dne budou přístupné tvořivé dílny a nebude chybět velká hranice s čarodějnicí.

Valpuržino odpoledne na hradě Seeberg

Na hradě Seeberg u Františkových Lázní čekají na dětské návštěvníky čarodějné soutěže, jízda na koni a opékání vuřtů. Pro všechny je připravena sladká odměna.

Pálení čarodějnic na hradě Hazmburk

Užít čarodějnice si můžete i na hradě Hazmburk. Připraven bude doprovodný program i zapálení ohně.

Telčské čarování

Na tradiční Telčské čarování na louce u rybníka Roštejn se chystá bohatý program. Pro děti budou připraveny různé úkoly a soutěže, bude mít možnost opéct si špekáčky a večer zahrají kapely. 

Zahájení sezony ve Westernovém městečku Boskovice

Během dne se můžete těšit na již známé atrakce, ale určitě i na nový program ...do indiánské vesnice přišli noví osadníci, na koních přijeli noví kovbojové. A nezapomeňte si oprášit kostým a spravit mokasíny, ať se tu cítíte jako doma.

Pohádkový les v Rosicích

Na prvního máje, jarního svátku zamilovaných v Rosicích připravili dáreček k rozbalení. Těší se na vás více jak 20 účinkujících herců velkých i těch menších ve dvou divadelních představeních za sebou. Podíváte se, jak to dopadne s Růženkou, jestlipak se princi podaří ji vysvobodit ze stoletého spánku?

Škola čar a kouzel na zámku Lešná

Čarodějná moc nabírá před prvním májovým dnem na síle a zámek Lešná se o víkendu promění ve Školu čar a kouzel Vespertilio. Učitelé čar a kouzel očekávají nové zájemce o studium, kteří na prohlídku školy dorazí náležitě upravení, to znamená v kouzelnických pláštích, s kouzelnickými klobouky a případně i hůlkami.

Čarodějnice na hradě Bouzov

Hrad Bouzov se také chystá na čarodějnice stylově. Obsadí ho učitelé kouzelnických předmětů. Umíte vařit lektvary, létat na koštěti nebo péct perníky? Místní učitelé vás vše naučí. Přijeďte si pro kouzelnické vysvědčení a do dílny pro čarodějnickou hůlku.

Předsletová konference čarodějnic v Zoo Olomouc

Víte, co mají čarodějnice společného třeba se slonem? V průběhu staletí se staly ohroženým druhem. Ale protože jsou velmi chytré, podařilo se jim přežít. Zoo má za úkol ohroženým druhům pomáhat. Letos tedy pořádají už třetí ročník čarodějnické konference, která bude předcházet tradičním sletům pořádaným na různých místech Olomouce a okolí.

Pálení čarodějnic na hradě Starý Jičín

Na hradě na vás čekají šermířské souboje, mučení inkvizicí a nakonec upálení hradní i vaší čarodějnice, kterou si přinesete, na připravené hranici.

Čarodějnice na hradě Hukvaldy

Na vědomí se všem čarodějnicím dává, že v sobotu se koná slet na hradě hukvaldském. Den plný čar a kouzel. Přehlídka a soutěž o NEJ čarodějnici, hradní vatra, soutěžní disciplíny a ukázky šermu. Heslo dne: "Abrakadabra".

25. 4. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře