Navštívili jsme Baby office – pracovní prostor pro aktivní maminky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Navštívili jsme Baby office – pracovní prostor pro aktivní maminky

Pracující maminka nemá příliš mnoho možností, pokud se rozhoduje mezi kariérou a 100% péčí o dítě. Chůva, soukromá mateřská školka nebo ochotná babička, která je svolná kdykoliv pohlídat. To je asi tak vše, co se nabízí … nebo lépe řečeno nabízelo. Až do letošního března, kdy se otevřely dveře pracovního – coworkingového - centra Baby office. A tak se jedna z našich redakčních maminek rozhodla toto centrum na půl dne vyzkoušet a podělit se s Vámi o své dojmy.

Baby office najdete v rodinném domku kousek od stanice metra Kačerov. Krásně sem dojedete autem, ale i MHD, takže doprava je více než pohodlná. Baby office nabízí pod jednou střechou plnohodnotné pracovní zázemí pro rodiče a kvalitní péči pro jejich děti. Maminka může být v klidu, protože má děťátko vždy nablízku, takže s ním může v případě potřeby být, pomazlit se s ním, ale zároveň má klid na práci a může se na ni plně soustředit.  „Mnoho žen u nás oceňuje také možnost navázání nových sociálních i pracovních kontaktů. Při práci z domova se některé maminky cítí izolovány a chybí jim kontakt s okolím. To vše v případě sdíleného pracovního místa odpadá. Jste mezi lidmi, potkáte zde podobně „naladěné“ maminky a přitom je skvěle postaráno o vaše děťátko,“ říká manažerka projektu Pavlína Bandrowská.

Školička s respektem

V přízemí Baby office najdete recepci s velmi příjemnou a útulnou kavárnou s dětským koutkem, kde můžete jen tak posedět nebo si domluvit pracovní schůzku či vyřídit pár rychlých emailů při kávě. Hned naproti je vchod do dětské miniškoličky, která je otevřená všem dětem od 15ti měsíců a nabízí mnoho možností ke hraní i odpočinku. Pro děti je každý den připraven vedený program, který rozvíjí jejich dovednosti, kreativitu i fantazii. „Veškeré aktivity jsou přizpůsobeny věku dětí, momentální skladbě a náladě skupiny, takže tu vedle se mohou krásně fungovat, jak miminka, tak i předškolní děti.“ Přestože zde většina dětí pobývá jen několik hodin, jsou zde i lehátka na popolední odpočinek (úplně malé děti spí většinou v kočárcích). V případě zájmu mohou rodiče využít také individuální hlídání dětí od 6 měsíců, pro které jsou vyhrazené konkrétní dny.

Hned vedle kanceláře wellness

Horní patro je zasvěceno práci maminek. Sdílená kancelář je vybavená šesti (a v budoucnu až dvanácti) pracovními místy, včetně neomezeného wifi připojení, tiskárny apod. „Vedlejší místnost je vhodná pro osobní schůzky a konzultace, popř. koučink či individuální pohovory,“ provádí mne po Baby officu Pavlína a je z ní cítit, že tímto projektem, který vyhrál i hlavní cenu v pražských Rozjezdech roku 2012, skutečně žije. „Naším cílem je, aby Baby office byl nejen „pracovní kanceláří“, ale také místem pro seberozvíjení se, tvůrčí činnost a odpočinek. Nezapomněli jsme proto ani wellness místnost, kde nabízíme různé druhy masáží, či přednáškový sál, který by měl sloužit především pro vzdělávací semináře, workshopy apod.,“ dodává Pavlína Bandrowská.  

Baby office je projekt maminek zaměřených na maminky a z celého prostoru na vás skutečně dýchá velmi vlídná, rodinná atmosféra, ve které se budou příjemně cítit děti, a vám se bude dobře pracovat. Až do konce března máte navíc možnost využít zvýhodněných cen 50 Kč/den za práci v coworkingu a 50 Kč/hodinu v miniškolce. Tak proč to nezkusit.

Více informací naleznete na www.babyoffice.cz nebo http://www.facebook.com/babyoffice

Redakce Kam s dětmi

Autorem fotek je Věra Křeháčková


 

20. 3. 2013



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře