Naše jarňáky na Šumavě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Naše jarňáky na Šumavě

 

Protože minulý rok zkusila Anička poprvé lyže a bavilo ji to tak, že se nemohla dočkat další zimy, bylo jasné, že na jarní prázdniny zamíříme na hory.

Vybrali jsme si Šumavu a do oka nám padl rodinný Aparthotel Hartmanice kousek od Železné Rudy. Dívali jsme se po něčem klidnějším a rodinném s domácím prostředím. A to přesně tento hotel splňoval, to je právě důvod, proč bych vám ho ráda doporučila. Navíc je umístěný cca 300 metrů od sjezdovky, takže další velké plus pro rodinu s malými dětmi.

V budově je celkem 10 moderních apartmánů a kavárna s cukrárnou a dětským koutkem. Jednotlivé apartmány disponují opravdu příjemně velkým prostorem cca 50m2 a sociálním zařízením. K dispozici je také plně vybavená kuchyňská linka. Na vyžádání je možno zapůjčit dětskou postýlku nebo židličku.

 

Takhle pěkně vypadal apartmán "PŘED" naším nastěhováním. Fotku "PO" vám sem radši dávat nebudu. :-)

       

 

Každý apartmán má kapacitu až 4 osoby a je tak ideální nejen pro rodiny s dětmi. A právě pro ně je ve dvoře Aparthotelu připravené dětské hřiště nebo můžete využít zastřešené posezení, kde je k dispozici gril.

                

Nedávno zde také dokončili novou restauraci, díky které si můžete objednat polopenzi a my maminky si tak můžeme odpočinout od každodenního vaření.  Já se tedy právě na tohle na dovolené těším. :-) Navíc nás vždy obsluhoval sám "Pan domácí", který nám byl po celou dobu pobytu k dispozici. :-) 

 

Pokud byste do těchto končin zamířili, pak vám určitě doporučím udělat si několik výletů.
Rozhodně nezapomeňte navštívit Návštěvnické centrum Srní a jejich vlčí smečku. Vstupné je zdarma, do výběhu se jde po 4m vysoké lávce a když budete mít štěstí uvidíte smečku 14ti vlků pěkně pohromadě. My to štěstí měli. :-) 

                        

Dalším tipem pak je Návštěvnické centrum Kvilda, kde najdete výběh jelenů a také rysů. Ale pokud máte radši historii, nenechte si ujít návštěvu královského hradu Kašperk s nejkrásnějším výhledem na Šumavu.

Musím říct, že jsme si dovolenou opravdu užili a to právě i díky příjemnému prostředí hotelu, krásné přírodě a tomu, že jsme byli všichni čtyři spolu.

Takže za nás Šumavu a rodinný Aparthotel Hartmanice doporučujeme!

Petra Stolínová

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

1. 3. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře