Na dovolenou s dětmi na venkov | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Na dovolenou s dětmi na venkov

 Kam s dětmi vám přináší další ze zajímavých míst v ČR, kde můžete spolu s celou rodinou strávit nejenom v létě příjemnou dovolenou ale i krátký výlet.

 Půvabnou dovolenou s dětmi na venkově, v pohodlí citlivě zrekonstruované usedlosti, vzdálené pouze 30 km od Prahy, nedaleko Berouna, vám nabídne Penzion Maštal. Naleznete jej v obci Hudlice-Lísek v překrásném prostředí křivoklátské vrchoviny, v blízkosti lesa a s úžasným výhledem do okolní krajiny.

 
Penzion Maštal poskytuje celoroční ubytování ve třech prostornězařízených 4lůžkových apartmánech s vlastní kuchyňskou linkou a sociálním zařízením a dvou 2lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Veškeré interiéry jsou dobově rekonstruovány.  V objektu naleznete prostornou společenskou místnost na servírování snídaní či pořádání akcí, venkovní gril a bazén. Pro dospělé a především děti nabízí na pozemku penzionu možnost výcviku jízdy na koni či poníkovi. Můžete si vyzkoušet dojení koz či výrobu kozího sýra, pomoc ve stájích či péči o koně a jiná zvířata.Na výlety do okolí vám půjčíme horská kola. V celém objektu je k dispozici zdarma Wi-Fi připojení k internetu.
 
 V okolí můžete navštívit velké množství pamětihodností – hrady Křivoklát,Karlštejn, Žebrák a Točník, zámek Zbiroh, legendární přívoz Oty Pavla v Bránově nebo Hudlickou skálu. V blízkém Berouně můžete za medvědy z večerníčků – Vojtou, Kubou a Matějem.
 
Další informace a kontakty najdete na www.mastal.cz 
 
Kamsdetmi.com vám dnes také přinese možnost zasoutěžit si o pobyt přímo v Penzionu Maštal. Sledujte sekci Soutěžte a dozvíte se více!

23. 6. 2011



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře