Na Den dětí do hotelu? Proč ne, když tam najdete ráj pro děti! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Na Den dětí do hotelu? Proč ne, když tam najdete ráj pro děti!

Jelikož máme za sebou s rodinkou trochu náročnější jaro, tak jsme se letos rozhodli s dětmi strávit Den dětí někde v ústraní, v klidu, ale zároveň samozřejmě na místě, kde se děti nebudou nudit a kde si to užijeme celá rodina.  A tak jsme našli místo, kde si odpočneme od stresu všedních dní a kde nabereme nové síly. 

A jak jistě víte, na našem webu najdete i spoustu tipů na "baby friendly ubytování", proto vám v dnešním článku výjimečně nepřinášíme reportáž z výletu, ale podělíme se s vámi o naši zkušenost s parádním hotelem, kde se s dětmi maximálně počítá. A to, že jsou zde vítáni, bylo opravdu vidět na každém kroku.

Tím hotelem je Wellness Hotel Panorama, který se nachází na Jižní Moravě, u Blanska, v srdci Moravského krasu.

Moc se nám líbilo, že se děti nebudou nudit, ať bude počasí jakékoli. Pro případ hezkého počasí je k dispozici vyhřívaný venkovní bazén se slanou vodou, trampolína, pískoviště, skluzavky, kolotoč, houpačky a další prvky pro děti. Děcka si můžou půjčit i nějaké to odrážedlo, motorku nebo koloběžku. 

Když je škaredě, dětem je k dispozici dobře vybavená vnitřní herna a wellness zóna s bazénem se slanou vodou, whirlpool a sauny. Jak jsme se také dozvěděli, v hlavní sezóně je pro děti připraven animační program s dílničkami či velká nafukovací skluzavka a velké kolejiště. 

V neposlední řadě v areálu hotelu najdete zoo koutek s oslíky, kteří jsou takovým symbolem hotelu a kteří tady mají bezesporu své nezastupitelné místo. Oslíci samozřejmě zaujali a tak děti při odjezdu trvaly na tom, že si na oslí slečny Amálku a Rozárku, musíme něco na památku přivézt. A tak nám teď ledničku zdobí magnetka s oslíkem, cestovatelský batůžek je ověšen"oslími odznáčky" a malujeme oslí omalovánky s říkankami. 

Na závěr ještě musím doplnit, že všude bylo krásně čisto, okolí bylo hezky upraveno, a jídlo nám moc chutnalo. A jako máma, která, když může, tak volí bio :-), se mi moc líbí nápad s bio zahrádkou, kde kuchaři čerpají bylinky, ovoce na snídani nebo ingredience na přípravu domácích limonád a dalších pochutin. 

Za nás tedy Wellness Hotel Panorama dostává jedničku s hvězdičkou a myslím, že si ji za péči o hosty i o oslíky opravdu zaslouží :-). A věřím, že jsme zde určitě nebyli naposledy. 

 

Za redakci Kamsdetmi.com  Vendula Kolaříková 

2. 6. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře