Na co se těším na mini | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Na co se těším na mini

Festival mini mě ještě nikdy nezklamal. Vždycky je na co se dívat, na co sahat, co vyzkoušet a co si odnést. Věřím, že nejinak tomu bude tento víkend v Kotvě. To, že se mini stěhuje do centra, velmi vítám, ke Kotvě to mám dvě zastávky tramvají, ale vlastně vždycky mě prostory, kde se konal tento nevšední festival, bavily. Vila Pellé, Kafkův dům u Staromáku, industriální prostor ve Vysočanech. Pokaždé jiné a pokaždé působivé. Vlastně už teď se těším na místo, kde bude festival příště. Stejně jako na vizuál, který je přesně dle mého gusta. Ale budoucnost nechme stranou, teď hurá do Kotvy.

Na co že se tedy těším na mini? Tak nejvíc samozřejmě na náš workshop. Pod názvem Hudební lekce s Kamsdětmi.com budeme s mojí paní učitelkou Luckou Dittrichovou (shoda jsem je čistě náhodná, jako fakt) provázet děti světem hudby, a to velmi netradiční, interaktivní a zábavnou formou. Ještě je pár volných místeček, tak se stavte. Nejprve se tedy nahlaste se na [email protected].

No a kromě workshopu? Těším se na knížky. Třeba na interaktivní knihu Alpfabeta, ta mě zaujala už minule a tentokrát si ji snad odnesu. Rozhodně si nenechát utéct Hravouku, nad tou jsem se rozplývala na minulém mini tak dlouho, až byla pryč. A prohlédnout si musím knihu Doktor Racek: cesta kolem světa za 31 písmen, tu jsem ještě na vlastní oči neviděla a jsem na ní hodně zvědavá.

Co se týče hraček, velká část vystavovatelů se věnuje hračkám pro nejmenší, takže se nechám překvapit, co zaujme Šimona (5) a Elinku (8). Je mi jasné, že se zastavíme u kamarádek v Kidtownu, tam je to jistota, ale co ostatní? Pikle z pytle a Kufříkov, to byl můj favorit z Kafkova domu, ale Eli nakonec takové nadšení nesdílela. Což mi teda doteď není jasné… Moc pěkné jsou ale i jejich tkací rámečky. Pod stromečkem by se Eli líbily i nějaké šaty, tak uvidíme, zda i v její velikosti najdeme něco pěkného u českých módních značek, které budou na festivalu zastoupeny. Pro roční či dvouleté děti toho bylo na minulých mini hodně, ale pro školačky už se vybíralo hůř.

No, suma sumárum, pomineme-li nadupaný doprovodný program, je toho na mini spoustu, na co se těším. Na jednu návštěvu to stačit nebude. Pro všechny, kdo ještě nejsou tímto festivalem políbeni…kupte si rovnou třídenní pas… Zejména před Vánocemi budete muset jít minimálně nadvakrát :-) A ještě pár organizačních. Děti do 12-ti let jsou zdarma, s kočárky se rozhodně počítá a vstup není po eskalátorech v OD Kotva, nýbrž z pasáže, kde jsou dva výtahy, které vás vyvezou až na mini.

Těším se na mini, těším se, že se tam potkáme

Vendula Dittrichová

 

 

29. 11. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře