MOUCHY letí na svůj první koncert! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

MOUCHY letí na svůj první koncert!

Nová pěvecká dvojice autorskými písničkami pobaví děti i rodiče 

 

Kolegyně a kamarádky z Českého rozhlasu Denisa Hergesselová a Lenka Vahalová začaly v roce 2020 tvořit písničky pro děti a rodiče. Rozhodly se vystupovat jako dvě MOUCHY – Bzů a Mou. Poprvé se představí na koncertě s živou kapelou 26. června od 16 hodin na lodi Cargo Gallery na Smíchovské náplavce v centru Prahy. Vstup je zdarma.  

Je to naše první vystoupení, a proto jsme se rozhodly, že bude vstup volný. Těším se na bezprostřední reakce dětí i dospělých,” říká s úsměvem Denisa Hergesselová. Všechny texty i melodie jsou dílem Lenky a Denisy a cílem je, aby bavily malé i velké posluchače. Každá písnička představuje trochu jiný žánr. Uslyšíte rock, pop, ale i karibské rytmy nebo ska. „Když jsme s Denisou tvořily texty, chtěly jsme, aby děti zapojily fantazii a poslechly si různé příběhy o pirátech, strašidlech, ale i nezbedných mouchách,dodává k tvorbě Lenka Vahalová.

Když mě holky oslovily, byl projekt v plenkách. Měly vizi a já přemýšlel, jak to udělat, abych naplnil očekává

ní nejmenších, ale zároveň bavil dospělé. Sám mám syna a vím, co poslouchá stokrát denně, tudíž oceňuji, že se MOUCHY dobře poslouchají," podotýká skladatel a hudebník Dalibor Mráz. Ke spolupráci přizval řadu zajímavých muzikantů a finální mastering dokončil s Hanzem Sedlářem.

Kromě koncertů mají MOUCHY v plánu natáčet klipy, rozjet vlastní hudební show a setkávat se s dětmi třeba při společném čtení knih. V postprodukci už je první klip na písničku Bzzukot Show, doplňuje koproducent projektu MOUCHY, režisér David Kočár.

Hudební projekt MOUCHY

Na začátku roku 2020 vznikl nápad na hudební projekt, který by bavil nejen děti ale i rodiče. Denisa Hergesselová a Lenka Vahalová z Českého rozhlasu začaly skládat vlastní texty i hudbu a ke spolupráci oslovily skladatele a hudebníka Dalibora Mráze. První songy zveřejní MOUCHY 24. června 2022 na Spotify a dalších streamovacích platformách. První koncert bude 26. června 2022 na lodi Cargo Gallery, která je zároveň spolupořadatelem akce. Loď kotví na Smíchovské náplavce, Hořejší nábřeží, Praha 5.

Více info na www.mouchymouchy.cz, MOUCHY najdete také i na Instagramu a Facebooku.

 

                               

8. 6. 2022



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře