Modular Toys aneb kreativní stavebnice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Modular Toys aneb kreativní stavebnice

Pamatujete si na náš seriál o podnikavých maminkách? V jednom díle jsme vám představili Martinu Liškovou, která začala do České republiky dovážet krásné hračky Yookidoo a vzdělávací hry Scotchi. Podnikavá Martina opravdu nezahálí a když minulý rok objevila na veletrhu v Norimberku další úžasný produkt – kreativní stavebnice Modular Toys, přála si jej přivézt i na náš trh. Jak je vidět, když se chce, tak to jde, stavebnice Modular je tu a stává se hitem i u českých dětí.

 
Pokud nevíte, co si pod pojmem modulární hračky představit, pak vězte, že jde o originální stavebnice s jedinečným konceptem, který rozvíjí kreativitu, trojrozměrné vnímání a abstraktní myšlení dítěte. V nabídce je několik variant, od stavebnic závodních drah pro autíčka, po hrady a zámky. Díky patentovanému systému jdou modulární stavebnice snadno opakovaně sestavit a rozebrat.
 
Velkým plusem je, že z modulární stavebnice je možné postavit nejen modely vyobrazené na obalu, ale i modely inspirované vlastní fantazií samotného dítěte. Tím se rozvíjí kreativita dětí (nebo i rodičů…). Všechny stavebnice jsou navzájem kompatibilní, můžete je neustále rozšiřovat a vytvářet větší stavby. Dokoupit je možné i jednotlivé postavičky či autíčka.
 
Modular Toys budou mít v České republice první velké představení na dubnovém veletrhu For Kids, ale stavebnice je možné objednávat již nyní. A abyste si modulární hračky dokázali ještě lépe představit, podívejte se na video zde a další fotografie.
 
Nás v redakci nejvíce oslovily právě dráhy a dálnice, děti by se prý nezlobily ani za stavebnici s názvem Pevnost. A co vy? Jaká stavebnice by vám nejvíce „ladila“ do dětského pokojíčku? (-:
 
Pokud i vás modulární hračky zaujaly, tešte se na velkou soutěž o tři stavebnice, která vypukne již tento týden!
 
 
Redakce Kam s dětmi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4. 3. 2013



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře