Mobilní koutky dobývají veletrhy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mobilní koutky dobývají veletrhy

Absolvovat kongres, veletrh či konferenci s dětmi již není tak obtížné jako dřív. Novinkou v oblasti služeb jsou mobilní koutky, které nabízejí účastníkům servis v podobě hlídání dětí, relaxační zóny, wellness služeb či zábavného program pro děti a dospělé.

Rodiče dnes často stojí před otázkou, zda dát přednost dítěti, nebo účasti na odborné konferenci, firemním semináři, veletrhu nebo jiné akci. Projekt Baby Office, jehož cílem je umožnit rodičům skloubit práci a výchovu dětí, proto přichází s novinkou v oblasti služeb - tak zvanými mobilními dětskými koutky.

Abychom život rodičům usnadnili a umožnili jim zapojit se do společenského života, rozhodli jsme se nabízet pořadatelům velkých veletržních či konferenčních akcí mobilní koutky. Zhruba po půl roce provozování jsme schopni vyhodnotit tuto službu jako velmi přínosnou a rodiči opakovaně vyhledávanou,“ uvádí Pavlína Bandrowská, manažerka projektu Baby Office.

Mobilní koutky a služby, které nabízí Baby Office, zvyšují komfort návštěvníků a pořadatelům přinášejí benefit v podobě rozšíření cílové skupiny o klienty z řad rodičů s dětmi. Vyznačují se:

-     flexibilitou - koutky lze postavit a provozovat v interiéru i exteriéru. Lze v nich zbudovat zázemí pro kojící matky, herní koutek pro batolata, tvůrčí prostor pro děti všech věkových kategorií, relaxační zónu se sedacími vaky pro dospělé 

-      tvůrčí náplní - dílny pro předškolní i školní děti, stavebnice pro předškoláky, hlídání dětí, doprovodný program (klaun, divadlo, malování na obličej atd.), wellness služby 

-       širokým spektrem využití - veletrhy, firemní akce, konference, svatby.

„Mobilní koutky se staly nedílnou součástí veletrhu FOR FISHING, FOR HABITAT, konferencí Manuál úspěšné ženy a Equal Pay Day a mnoha dalších akcích jako například Jarmarku OnaDnes či Open Party Freestyle Parku v Modřanech. V nejbližších měsících se pak hodláme zúčastnit Kongresu žen, Rozjezdů 2013 a jednáme o účasti na FOR ARCH či FOR INTERIOR,“ dodává Bandrowská.Pro každý druh akce zajišťuje Baby Office tematické dekorace, vybavení a program dle potřeb organizátora.

Zřízení mobilních koutků může nyní ovlivnit i veřejnost. Baby Office vyzvalo rodiče na svém facebookovém profilu www.facebook.com/babyoffice, aby zasílali tipy na místa, kde by zdarma poskytovaný koutek uvítali. Pokud se chcete zapojit i vy, napište na email [email protected]
Další zajímavosti na www.mobilnikoutky.cz

 

.

 

 

 

 

 

30. 5. 2013



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře