Krev není voda... je s příchutí | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Krev není voda... je s příchutí

Že krev není voda dokazuje již od počátku prosince šest tatínků a osm dětí, které jsou členové Tanečního studia Light. Pod taktovkou Lenky Tretiagové vzniklo hodinové představení o nejpodstatnějších otázkách našeho lidského štěstí. Představení, které pobaví svou lidskostí, představení, ve kterém se pozná nejeden otec, představení, které je plné tance a úžasných písniček z pera Ondřeje Galušky a Milana Caise.

Krev není voda je důkazem toho, jak se i divadlo pro děti dá dělat s vkusem a nápadem. A není náhodou, že i děti z hlediště se na konci zapojí a ukážou svým rodičům pořádnou „Přehlídku špuntů“. To je ostatně jedna z devíti písní, které vycházejí i na samostatném CD. Ostřílené muzikanty doplňují jejich vlastní potomci a ti rozhodně svým tatínkům ostudu nedělají. Zvukově pestrá a precizní deska baví a bude fungovat, i pokud se na představení nedostanete… i když to by byla samozřejmě škoda.  

„Můj táta, to se jen tak nevidí, to se jen tak nevidí, má paroží, cože?, to jak furt melem, tak je z toho jelen!“, to je jen jeden střípek humorné a sebeironické textařské mozaiky, která brzy zlidoví i u vás doma. Více informací a ke stažení na indies.eu nebo na iTunes.
CD vzniklo za podpory festivalu Struny dětem, v rámci kterého proběhl i křest. To jste ostatně mohli sledoval díky našemu letošnímu "insta" zpravodajství z divadla Minor.



Krev není voda… je s příchutí a každý z nás si může doplnit tu svou…



Vendula Dittrichová

 

 

Na Krev není voda vyrazte do Divadla v Celetné, kde má domovskou scénu nebo tuto neděli 14. dubna odpoledne do pražské Akropole.


Scénář a režie: Lenka Tretiagová
Živá hudba: Ondřej Galuška a Milan Cais
Interpretace: David a Michal Králíkovi, Richard Fiala s Františkou, Milan Cais s Evelínou, Ondřej Galuška s Radovanem a Jáchymem, David Novotný s Anežkou, Vagai Pavel se Zorou a Rozálie Žižková
Vhodné pro děti od 6 let

 


12. 4. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře