Kam s dětmi poslední prázdninový víkend? Inspirujte se | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi poslední prázdninový víkend? Inspirujte se

Kam s dětmi poslední prázdninový víkend? I když počasí nám moc přát nebude, víkend je akcemi nabitý. Kam vyrazíte vy?

Jizerská 50 RUN s dětskými závody Dr. Maxe

V sobotu se v Bedřichově koná Jizerská 50. Sice není sníh, ale to vůbec nevadí. Na velké i malé závodníky čekají trasy po měkkém povrchu, lesních stezkách v krásné přírodě Jizerských hor. Zatímco dospělí se mohou vydat až na ultramaratonskou 50km trať, závodníci do 15 let poběží od 500 metrů do 1 kilometru. Před startem závodu všechny čeká rozcvička na zahřátí a v cíli pak každý běžec obdrží originální dřevěnou medaili. V zázemí bude připravený bohatý doprovodný program pro celou rodinu.

Auta na Náplavce

Auta na Náplavce to je název akce pro celou rodinu. Nepůjde jenom o přehlídky 18 světových automobilových značek. Připravený bude i doprovodný program. Těšit se můžete na koncerty, ale i na unikátní světelnou trojrozměrnou show.

6 tlapek – psí den na Vypichu

Milovníci pejsků by se měli určitě zajít podívat k oboře Hvězda. Akce 6 tlapek aneb psí den pro celou rodinu nebude ale jenom o čtyřnohých mazlíčcích...Zabaví tady opravdu každý.

Cesta kolem světa na Tvrzi Hummer

Za branami Tvrze vás přivítá Phil Fogg, který procestoval zemi za 80 dní a zažil při tom mnohá dobrodružství. Dokáže, že i vy můžete leccos zažít při cestování různými zeměmi. Kdo není zrovna sportovcem, může cestovat gurmánskou formou při ochutnání mnoha cizokrajných receptů v naší hodovně.

Zpátky do školy na Gutovce

Děti se můžou těšit na hory zmrzliny, bude se totiž rozdávat celý den. Připravený bude i skákací hrad, zážitková angličtina nebo ukázky hasičské techniky. Otevřené bude i místní velké lanové centrum a lezecká stěna. A aby toho nebylo málo, můžete si tady půjčit profesionální koloběžku.

Tankový den v Lešanech

Tradiční Tankový den ve Vojenském technickém muzeu Lešany rozhodně zaujme všechny kluky, malé nebo velké. Uvidíte nejen tanky, ale i další vojenskou techniku. Vstup je jako vždycky zdarma.

Nymburské posvícení

V Nymburce se chystá posvícení s tradičním jarmarkem. Připravena bude hudební, divadelní a výtvarná scéna a dokonce se můžete projet na raftech.

Netopýří noc na zámku Uherčice

Kromě mimořádných prohlídek zámku vás bude čekat "netopýří" program. Dozvíte se zajímavosti ze života netopýrů a zhlédnete ukázky vzkumných metod jejich života. Pro nejmenší návštěvníky je připravena dětská dílnička a samozřejmě budete moci navštívit i sklepení, kde netopýři přebývají. Kdo si vezme s sebou baterku, určitě neprohloupí. 

Slavnosti chleba ve Slupi

V sobotu se v areálu vodního mlýna můžete těšit na čerstvě upečený chléb z polní pekárny, výstavu řemeslné techniky, řemeslný jarmark i přehlídku folklórních souborů. Děti se budou moci povozit na dřevěném, ručně poháněném kolotoči a nebude chybět ani táborák. Do Slupi se můžete dopravit historickými autobusy, které budou vyjíždět ze Znojma.

Sporťáček v Ostravě

V sobotu se v Ostravě koná náborový festival, který pomůže vašemu předškolákovi, či školákovi najít vhodný sport. Vedle sebe se v jeden den na jednom místě setkávají tradiční kolektivní hry jako fotbal a hokej, olympijské individuální disciplíny ve formě veslování či tenisu, i netradiční záliby jako kin-ball, parkour a irské tance.

Mezinárodní den pro netopýry v zoo Olomouc

Program akce bude přizpůsoben pro rodiny s dětmi. Nejprve se malý návštěvníci s netopýry seznámí, dozvědí se o jejich důležitosti a způsobu ochrany Hravou formou se dozvědí jaké mají zvyky, uvidí jejich odchyt, měření i vážení. Při večerní prohlídce zoologickou zahradou  se setkáte s kaloni zlatými a na závěr čeká dospěláky přednáška. 

 

Spoustu dalších tipů kam s dětmi nejen o víkendu, najdete na www.kamsdetmi.cz.

30. 8. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře