Kam s dětmi o víkendu? Vybírejte z našich tipů. | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi o víkendu? Vybírejte z našich tipů.

Mrazy na víkend snad už konečně poleví. Ale kam s dětmi? I první březnový víkend je totiž plný akcí, kde se rozhodně nudit nebudete.

5. narozeniny Rádia Junior

Rádio Junior pro vás už 5 let vysílá písničky, pohádky, hry a spoustu dalších skvělých pořadů. A to je potřeba pořádně oslavit! Přijďte popřát osobně. No řekněte, kdy se můžete jen tak podívat do budovy Českého rozhlasu?

Březen pod hvědnou oblouhou v Planetáriu

V Planetáriu si na své přijde určitě celá rodina. Připraveny budou hvězdné pohádky pro děti už od 4 let. Můžete se zajít podívat třeba na program Vesmír kolem nás nebo prozkoumat hvězdnou oblohu. Připravena bude i interaktivní expozice, kde si bude moct nejen vyzkoušet model černé díry.

Letňanský masopust

Do ulic pražských Letňan se zase po roce vrátí masopustní veselí. Nebude chybět rej masek a masopustní průvod a samozřejmostí jsou i stánky s občerstvením, tradičními řemeslnými výrobky a zabijačkové hody. Přijďte se pobavit!

Čtyřlístek v pohádce

Není snad nikdo, kdo by neznal čtveřici nerozlučných kamarádů. Pojďte se na Čtyřlístek podívat do divadla Image. Vypraví se do pohádky a zažijí tam zase jedno ze svých velkých a neopakovatelných dobrodružství.

Festival zaniklých řemesel v Brandýse nad Labem

Na zámek v Brandýse nad Labem se sjede téměř stovka řemeslníků a umělců.  Řemeslníici a umělci  budou předvádět skoro 60 řemesel a řemeslných technik. Ochutnáte jídlo vařené v polní, i v černé zámecké kuchyni. V zámeckém divadle uvidíte množství oděvních řemeslných technik a to rozhodně není všechno.

Zdivočelá paraZoo ve Vlašimi

ParaZOO je unikátní expozicí zástupců volně žijících živočichů ČR. Uvidíte tady vydru, rysa, krkavce, čápy, volavky, dravce, sovy a řadu dalších zvířat. Připraveny budou třeba jarní tvořivé dílny pro malé divochy, komentované prohlídky nebo ochutnávka regionálních potravin.

Ladovské slavnosti ve Velkých Popovicích

Již 9. ročník Vepřových hodů jako z obrázků Josefa Lady se uskuteční ve Pivovaru Velké Popovice. Sami si budete moci vyzkoušet práci při zabijačce. Každou půlhodinu můžete vyrazit na prohlídkovou trasu velkopopovického pivovaru. Budou připraveny i ukázky různých řemesel a masopustní průvod.

Za draky na Staré hrady

Hrad a zámek Staré hrady má otevřeno celý rok. A je toho tady k vidění opravdu hodně. Na hradě se totiž usídlili draci a vy můžete zachránit princeznu Laskonku. Na návštěvu se těší na čtyřicet druhů draků a dráčků, dračích princů a rytířů. Na osobní audienci vás v Dračí královské komnatě přijme i sám Dračí král, Jeho Veličenstvo Rozumbraďák XVI. Zažijete toho tady ale mnohem víc.

Bruslení na Máchově jezeře

Mrazivé počasí posledních dní vytvořilo na Máchově jezeře u hlavní pláže v Doksech led o síle 14 cm.  Zamrzlá plocha je hladká a bez sněhu. Z hladiny se otevírají krásné pohledy třeba na hrad Bezděz. Takže vemte brusle a zkuste se projet.

Bruslení na Lipně

Lipno láká bruslaře, pokud bezpečně nezamrzne celá přehrada, vytváří dobrovolníci, kteří se o Ledovou magistrálu starají, ovály pro bruslení, kde je síla ledu dostatečná a bruslení tím pádem bezpečné. Ovál ve Frymburku v provozu!

Probouzení ježibaby v Perníkové chaloupce

Muzeum perníku v Perníkové chaloupce pod Kunětickou horou u Pardubic zahájí svoji jubilejní 15. sezónu. Ježibaba sice před Vánoci ulehla k zimnímu spánku bez účasti veřejnosti, v sobotu ji budete moci probudit! A zařijete toho tady určitě mnohem víc.

Slavnosti moravského uzeného

Na Slavnostech moravského uzeného na hradě Veveří se děti rozhodně nudit nebudou. Bude pro ně totiž připraven Dětský ráj, kde se zabaví divadlem, soutěžemi a hrami. Pouze v neděli se bude konat speciální akce pro foodies – milovníky jídla a vaření. Na pódiu budou vařit celebrity, k ochutnání budou super výrobky a společně se sommeliérem proběhne ochutnávka vín. A samozřejmě nebude chybět cimbálová muzika, řemeslný trh a v neděli sklizeň stromu klobásovníku.

For Model v Olomouci

Výstava For Model opět zavede všechny malé i dospělé návštěvníky do kouzelného světa plného her a fantazie. Každý si během třídenní prodejní akce najde to svoje, zastoupena bude skutečně široká škála modelů, hraček i sběratelských předmětů. 

Maškarní lyžovačka na Horalu

Oblíbená maškarní lyžovačka se bude konat opět ve Velkých Karlovicích! Přijeďte na tradiční akci Ski areálu Razula a užijte si rodinné odpoledne plné soutěžení a zábavy. Nezapomeňte  na slušivý kostým, nápadům se meze nekladou! 



Mnohem víc tipů nejen na tento víkend najdete na www.kamsdetmi.com.

28. 2. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře