Kam s dětmi o víkendu? Vybírejte a plánujte | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi o víkendu? Vybírejte a plánujte

Týden utekl jako voda a už je tady další volno. Už víte, kam s dětmi o víkendu? Je tady opět náš tradiční výběr těch nejlepších akcí z celé republiky. Mnohem víc  jich najdete na www.kamsdetmi.com.

 

Svatojánský květinový jarmark na zámku Ctěnice

Každoroční jarní oslava zahradnického cechu nabídne širokou paletu květin a pestrý doprovodný program pro děti i dospělé- Těšit se můžete na květinové dílny, malování keramiky, ukázky různorodých vazeb květin i osazování balkonových a terasových květinových truhlíků.

Pojď dál – festival hudby a pohybu

Pražský park Folimanka se chystá na 6. ročník tradičního festivalu kapely The Tap tap a jejích hostů. Opět více sportovních, kulturních i kulinářských atrakcí pro děti a rodiče.

Dětský prodejní festival mini

Letošní téma festivalu mini s podtitulem - léto volá!, se tentokrát uskuteční v industriální budově Továrna v Holešovicích. Malí i velcí se můžou těšit na nové kolekce českých a zahraničních módních značek, doplňků a šperků pro děti i pro maminky. A jako bonus uvidíte nábytek, hračky, kosmetika, knížky. Připravené budou i tvůrčí dílny, módní přehlídky nebo klidová zóna. Festival mini v holešovické Továrně začíná v pátek.

Zahájení sezóny na Pražském hradě

Pražský hrad zahajuje slavnostně návštěvnickou sezónu. Bude tradičně možné zdarma navštívit Starý královský palác s Vladislavským sálem, katedrálu sv. Víta, baziliku sv. Jiří a Zlatou uličku se stálou expozicí. Navíc budou také zpřístupněny krátkodobé výstavy. V Jelením příkopu se mohou děti těšit na ukázky výcviku dravých ptáků.

Středočeský železniční den v Mladé Boleslavi

Na hlavním nádraží v Mladé Boleslavi bude připravený bohatý program. Návštěvníci z Prahy se na akci budou moc vydat moderní vlakovou jednotkou RegioShark, z Nymburka bude vypraven parní vlak. K vidění bude historický motorový vůz  „Hurvínek", který zaveze cestující na vlečku do cukrovaru Dobrovice. Od nádraží budou pravidelně jezdit historické autobusy, jejichž trasa povede centrem města. A to není zdaleka všechno.

Jarní vítání hříbátek v Hřebčíně Favory

Hřebčín a barokní statek Favory u Benešova zve na hodně zajímavou akci. Během dne se můžete vydat na komentovanou prohlídku stájí, ochutnat gastronomické speciality či projít otevřenými dveřmi minizoo s letošními jehňátky a kůzlátky. Program bude doplněn jezdeckým vystoupením, ukázkou spřežení starokladrubských koní, předvedením plemenného hřebce a slavnostním představením v tomto roce narozených hříbátek.

Středověký den na hradě Okoř

Tradiční historické slavnosti na malebném středočeském hradě Okoři patří mezi největší a nejdéle fungující akce tohoto druhu u nás. Čeká vás bohatý celodenní program na hradním pódiu i v celém areálu hradu a jeho okolí.

Cipískoviště v Písku

I v jihočeském Písku oslavují začátek letní turistické sezony rozmanité akce a programy pro návštěvníky každého věku. Jejich nekorunovaným králem je Cipískoviště. Obří pískové sochy budou na nábřeží stavěny letos už pojedenácté. Navíc se můžete těšit na množství kulturních a sportovních aktivit, třeba koncertů, výstav, filmových představení, zábavných programů pro děti nebo soutěží. 

Parostrojní festival Holoubkov

Výstava a show s pestrým mixem dopravní, železniční, silniční, zemedělské, vojenské a jiné techniky včetně stabilních strojů. To vše s parním, benzinovým a naftovým pohonem. Skvělé občerstvení, žívá hudba, mnoho doprovodných akcí. A to vše v Holoubkově u Plzně.

Narozeniny Karla IV. ve Velhraticích

Císař a král Karel IV. se na Velharticích chystá na cestu do Říma a současně slaví své 52. narozeniny. Uvidíte šermířské souboje, tance dvorních dam, rytíře na koních, uslyšíte hudbu a přijede také sokolník se svými dravci. Pro děti malé i větší budou zajištěny různé zábavy - lukostřelba, dobový kolotoč..

Dětská zoo v Děčíně

Děčínská zoologická zahrada se chystá na oslavu dne dětí. A připravené bude zábavné odpoledne pro celou rodinu.

Zubrnický májový jarmark

Jarmark letos hodně myslí na děti. Radost nejmenším udělá dřevěná hračka, ale také kolotoč či houpačka. Samozřejmě nebude chybět pohádky.  S úkoly jarmareční stezky vám čas příjemně uteče.

Tradiční pouť na hradě Valdštejn

Valdštejnská pouť zve opět k návštěvě. V předhradí bude přichystaný řemeslný jarmark regionálních produktů. Na hradě pak kulturní a zábavný program.

Den rodiny v Hradci Králové

Tento rok se uskuteční tradiční akce Den rodiny v Jiráskových sadech. Těšit se můžete na vystoupení žonglérů, divadélka a spousty další zábavy. Na akci můžete ochutnat různé dobroty.

HradoKunětické hodování

Rumburakův hrad Kunětická hora u Pardubic bude v sobotu plný rozmanitých dobrot. HradoKunětické hodování si rozhodně užijí všichni milovníci dobrého piva a jídla. Představí se výběr z nejlepších lokálních minipivovarů, kvalitní domácí dobrůtky a krajové speciality. Připravený bude samozřejmě i bohatý doprovodný program.

Dětský víkend s mašinkou v Parducicích

Hlavní atrakcí je výstava modelů a kolejišť několika klubů a soukromích osob z České republiky. K vidění budou modely různých modelových měřítek a výrobky pro modeláře. Dalším lákadlem bude svezení na parkové železnici v areálu sokolovny Pardubičky. Pro nejmenší bude připravený velký skákací hrad. Hlady ani žízní také trpět nebudete.

Kouzelný pohádkový les v Novém Jičíně

Jarní počasí neprobouzí pouze přírodu ze zimního spánku, ale i pohádkové bytosti z Kouzelného pohádkového lesa...V Novém Jičíně je určitě uvidíte. 

Festival kreativního hraní v Brně

Festival kreativního a logického hraní by si opravdu neměl nechat ujít žádný člen rodiny. Přijďte stavět, vyrábět, hrát i lámat mozkové závity! Kluci i holky budou stavět třeba obrovské vláčkodráhy a zábavné kuličkové dráhy. Vyzkoušíte si tvořivé dílny. Kromě oblíbených hlavolamů si můžete zahrát i akční zábavné společenské hry. Na programu je toho ale mnohem víc.

Otevření lázeňské sezony v Teplicích nad Bečvou

Pro návštěvníky je již tradičně připraven bohatý kulturní program. Těšit se můžete na řemeslné trhy, stánky s občerstvením, přehlídku leteckých modelářů nebo na práci sokolníků s dravci. Velmi atraktivní bude jistě i akrobatická „slack show“. Na děti čeká řada soutěží a workshopů, skákací hrad a pro ty nejmenší je připraveno divadélko s klaunem.

9. 5. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře