Kam s dětmi o víkendu? Přeci ven | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi o víkendu? Přeci ven

Leden nás překvapuje tím pravým zimním počasím, proto vás i naše víkendové tipy zavedou hlavně ven. Podíváme se za strašidly a pohádkovými bytostmi, ale i do jeskyní nebo do ledového království.

 

Prahou plnou strašidel

33. ročník netradičního závodu za pražskými strašidly se uskuteční tuto sobotu v centru Prahy. Orientační závod, i když ne v pravém slova smyslu, začíná v Tyršově domě na Újezdě. V uličkách Starého Města a Malé Strany budete hledat pražská strašidla a hlavně se budete bavit. Po skončení závodu se můžete těšit na doprovodný program.

 

Zimní pohádkový les

Oblíbené pohádkové lesy nemají ani v zimě volno. Tentokrát se jeden uskuteční v Praze 5. Královna Sněhule totiž pozvala pohádkové bytosti do krásného lesoparku Cibulka. Projdete se lesem, kde potkáte spoustu známých i méně známých bytostí. Po splnění na vás čeká odměna. Cestou si vyluštíte křížovku a zahřeje hlavu spoustou hádanek.

 

Skipark Velká Chuchle

Díky mrazivému počasí si opět můžete vyzkoušet běžkování v Chuchli. Každý den od 9 do 21 hodin si můžete zaběžkovat kousek od Dostihového závodiště. Okruh je vhodný hlavně pro děti a začínající běžkaře. Otevřena je tady také půjčovna lyží, bot a holí. 

 

Výstava Svět kostiček

Svět kostiček, samozřejmě těch malých barevných a celosvětově známých, připravilo Muzeum Mladoboleslavska. Těšit se můžete na nejrůznější sestavy proslulé a známé stavebnice LEGO. Z malých dílků jsou na výstavě vybudovány budovy, sportoviště a stavby. Pro malé i velké je k dispozici tvůrčí dílna, kde se fantazii meze nekladou.

 

Zimní prohlídky Punkevních jeskyní

Nahlédnete do rozlehlých dómů s bohatou krápníkovou výzdobou, na dno propasti Macocha a svezete se na lodičkách. Punkevní jeskyně jsou totiž otevřené i v zimě a je tady okolo 8°C, takže se tady i ohřejete.

 

Dinosauři na řetězu

Dinosauři na řetězu - to je unikátní výstava více jak šedesáti robotických modelů dinosaurů zasazených do prostředí druhohorní přírody. Můžete tady objevit v písku na paleohřišti kostru druhohorního tvora nebo navštívit 3D kino.

 

Ledové království

Ledové království se uskuteční opět v Rožnově pod Radhoštěm v Beskydech. Z desítek obřích ledových bloků o hmotnosti několika stovek kilogramů vytesali profesionálové i amatéři se monumentální ledové i sněhové sochy. Opět bude připraven na focení atraktivní ledový trůn i s ledovou královnou. Navíc bude galerie ozvučená a osvětlená scénickými světly.

 

Užijete si krásný lednový víkend a hurá ven. 

11. 1. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře