Kam s dětmi o víkendu? Nechte se inspirovat | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi o víkendu? Nechte se inspirovat

Víkend před námi! Pokud se nechystáte na hory a přemýšlíte, kam  s dětmi, určitě se vám budou hodit naše víkendové tipy. Ale i na hory se tentokrát podíváme.

Slavnostní otevření Film Legends Muzea

Nadcházející víkend bude patřit hollywoodským hrdinům. V sobotu bude totiž otevřeno nové sběratelské muzeum filmových soch, figurek a replik. Unikátní atrakcí pro celou rodinu určitě potěší i nadchne.

Rodinné soboty v Bio Oko

Každou sobotu nabízí Bio Oko rodičům a dětem speciální aktivní program. Tentokrát se program jmenuje Yetti, je tu! Nejprve probíhá hodinové pásmo pohádek, po tuto dobu mají rodiče možnost strávit chvíli bez svých ratolestí, například na baru v přátelském rozhovoru se známými či jinou odpočinkovou aktivitou. Pak následují zajímavé workshopy.

Den dětské onkologie

Přijďte podpořit letošní 4. ročník Dne dětské onkologie, který se koná  na náměstí Václava Havla a na Václavském náměstí v Praze. A vzdát tak poctu dětským pacientům a jejich rodinám. A třeba se rovnou zapojit do lampionového průvodu a rozsvítit Prahu.

Masopust ve skanzen Vysoký Chlumec

Třetí únorovou sobotu dorazí masopustní veselí i do Skanzenu Vysoký Chlumec u Seldčan.Těšit se můžete na tradiční masopustní průvod s rejem masek, žertovné scénky a hudbu nebo klasické masopustní masky. V tento den platí i zvýhodněné vstupné do celého skanzenu, a to 1,-.

Výstava modelové želiznice v Roztokách

Milovníci mašinek by určitě měli zamířit do Roztok. Modelové kolejiště z modelem nádraží Praha Vysočany v mírce H0 bude rozhodně velkým lákadlem.

Masopust na zámku Sychrov

Tradiční česká řemesla doplní pochopitelně i klasická zabíjačka, která neodmyslitelně k masopustu patří zrovna tak jako sladkosti z kynutého těsta. Nebude chybět ani masopustní průvod.  Pro děti bude připravené loutkové divadlo Toy Maschine.

Pašeráckej vejkend v Rokytnici nad Jizerou

Už v pátek odpoledne přijdou na Dolní náměstí pašeráci s lyžníky a samozřejmě i Krakonoš. Doprovodný program zpestří živá hudba, divadélko pro děti a poudačka. Večer se můžete těšit na poutavý sjezd se zapálenými loučemi a následnými skoky z můstku. Sobotní program se odehraje ve Skiareálu Horní Domky. Připraveno bude tradiční putování po boudách a soutěže pro děti.

Jizerská 50 i pro rodiny s dětmi

Už 51. ročník Jizerské 50 se odehraje tradičně v Bedřichově. V pátek dopoledne budou připraveny závody pro děti a také večerní slavnostní zahájení s kláním historických lyžníků. Sobota bude ve znamení třeba rodinného závodu ČT Jizerská desítka nebo tradiční štafety. Večer se pak můžete těšit koncert kapely Tatabojs, který se uskuteční v Liberci na náměstí Edvarda Beneše. Neděle je již tradičně věnovaná nejdelšímu závodu na 50 km.

Masopust na Statku Bernard

Masopustním veselím ožije Královské Poříčí. Obcí projde karnevalový průvod masek, jejichž cílem bude Statek Bernard, kde návštěvníky bude tradičně čekat pravá venkovská veselice spojená se zabijačkovými hody, lidovou tancovačkou a zábavou nemající široko daleko obdoby.

Pohádkový víkend v Muzeu Strašidel

Každý únorový víkend pořádají v plzeňském Muzeu strašidel pohádkovou akci. Tento víkend se můžete těšit třeba na Zpívánky pro nejmenší nebo Hledání ztraceného pokladu. A samozřejmě si nezapomeňte prohlédnout muzeum!

Uzené slavnosti v Centru Eden

V centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem se budou konat Uzené slavnosti. Pro děti toho bude připraveno opravdu hodně. Během kuchařské show,  pod vedením zkušeného kuchaře, připraví  dobrotu pro maminku. Dále bude připraveného třeba malování na obličej, historický kolotoč, dobová střelnice nebo loutkové divadlo s pohádkou O zlaté rybce. A samozřejmě nebude chybět spousta tradičních jídel, speciální pivo místního pivovaru nebo trhy s regionálnými produkty.

Masopust na Slezskoostravském hradě

I na Slezskoostravském hradě se bude slavit masopust. Od 10 hodin budou připravené ukázky lidových zvyků, rej masopustních masek, lidové písničky a spousta dobrého jídla. Můžete shlédnout bohatý doprovodný program, který poběží na pódiu a určitě potěší a pobaví nejen děti, ale i dospělé.

Výstava Knoflíkářství a perleťářství

Tuto výstavu můžete navštívit v Muzeu Blanenska.  Výstava seznámí návštěvníka s historií perleťářství v regionu Blanenska i s významnými středisky této výroby u nás. K vidění budou výrobky a pracovní nástroje z Krásenska, Senetářova a Přelouče. Návštěvníci se budou moci pokochat lesklou krásou výrobků z perleti a zároveň se také seznámí s technologií výroby knoflíků.

Dětský karneval v Ostravě

Zábavný program pro dět  s holkama Pokornýma i s hosty z pohádek. Těšit se můžete na zcela nové písničky i oblíbené hity z pohádek, malování na obličej a dětské tetování. 

Pračlovíček pro P- Centrum 

Všechny děti zveme do Olomouce na báječný výlet do světa dinosaurů, dinosauřic, ptakoještěrů a ptakoještěrek. Trochu poučné, ale hlavně pořádně veselé vyprávění o tom, jak pračlovíček postavil první domeček, jak musel objevit, k čemu je dobrý oheň, jak vyzrál nad tyranosaurem a jak zjistil, že ve dvou jde všechno líp. 


Spoustu dalších tipů najdete na www.kamsdetmi.com 

14. 2. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře