Kam s dětmi o víkendu? Naše tipy vám poradí | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi o víkendu? Naše tipy vám poradí

Už víte, co budete dělat o víkendu? My vám, jako každý týden, přinášíme naše tradiční víkendové tipy.

 

Veletrh For Kids v Letňanech

Veletrh For Toys i letos přinese spoustu zajímavých novinek ze světa hraček a her. Webový portál Kam s dětmi je již tradičně hrdým mediálním partnerem veletrhu a tentokrát jsme si pro malé návštěvníky připravili krásný program ve spolupráci s Kidtown.cz. Na veletrhu na vás čeká, vedle expozic od předních českých firem, řada veselých pódiových vystoupení a soutěží. Děti si na veletrhu mohou hračky a hry také samy vyzkoušet a rodiče tak budou bohatší o tipy na vánoční dárky. Souběžně pak probíhají veletrhy For Babies a For Games.

Diwali – svátek světel v pražské zoologické zahradě

Večerním lampionovým průvodem si Zoo Praha připomene hinduistický svátek vítězství světla nad tmou. Začátek akce je v 18.00. Vstup za 1,- Kč mají všichni návštěvníci, kteří přijdou mezi 17.00 - 18.00 k hlavního vchodu do zoologické zahrady, odkud také lampionový průvod vychází. A nezapomeňte – lampionu nutně s sebou.

Dýňové hrátky v Botanické zahradě

Celý víkend se můžete těšit na Dýňové hrátky v Botanické zahradě hned vedle zahrady zoologické. Při hrátkách se může vyřádit opravdu každý. Záleží jen na vaší zručnosti, fantazii a odvaze.

Rodinná  výtvarná dílna Živé sklo v Doxu

Přijďte se stát autory Mezinárodní sklářské výstavy. Rodinná dílna v Živé sklo v DOXu nabídne zábavné tvoření, které posoudí dokonce odborná komise.

Lampionový průvod a dobříšské přízraky

Uděláte si výlet na zámek Dobříš? Lampionový průvod pohádkovým zámeckým lesem se bude dětem určitě líbit. A pokud se budete chtít trochu víc bát, můžete vyrazit ta dobřísškými přízraky přímo do komnat zámku.

Voříškiáda v Zooparku Zelčín

Všichni milovníci a přátelé pejsků si rozhodně užijí tradiční Voříškiádu! Aktivně se může zapojit každý majitel pejska, se kterým bude absolvovat několik zábavných disciplín! Samozřejmě můžete přijít i bez pejska a užít si hezké odpoledne.

Máslovické dýňobraní

Tradiční Máslovické dýňování se tento rok koná v sobotu. Program bude jako každý rok bohatý. Kromě vyřezávání a zdobení dýní se budou vyrábět i dýňová strašidýlka, skřítci a také lampióny a světýlka.

Horní Hrad pod palbou

Ukončení kulturní sezony jak se patří - šermíři, dělostřelci, přednášky o palných zbraních, lukostřelba a mnohé další. Přijďte zamknout pomyslnou bránu za kulturní sezonou Horního hradu v Krásném lese.

Světový den irbisů v Zoo Jihlava

Irbis neboli levhart sněžný je považován za jednu z nejtajemnějších šelem světa, protože žije velmi skrytě v nejvyšších horách planety. Zoo Jihlava připravilo unikátní program pro děti a dospělé. K vidění bude Expozice Himaláj. Pro děti budou připraveny různé hry a soutěže.

Noční les v Brně

V Areálu U Mravence Lesíka vás v sobotu čeká bohatý program. Budou se dlabat dýně, vyrábět lampiónky a ochutnáte dýňové specialtity Nakonec proběhne slavnostní průvod v maskách zakončený profesionální řezbářskou show v doprovod hudby a pyroefektů. 

Mezinárodní den archeologie v Mohelnici

U příležitosti Mezinárodního dne archeologie  se v Muzeu Mohelnice koná dvoudenní program, během kterého si vyzkoušíte, jaký byl život  v pravěku a co bylo pro naše předky denním chlebem. Vyzkoušíte si, jak se na ohništi pekly placky, otestujete svou zručnost při řezání pazourkovými noži, nebo při mletí mouky a mnoho dalšího. 

Večerní lampiónové prohlídky zoo a zámku ve Zlíně

Pro letošní rok poslední lampiónová prohlídka zoo a zámku. Zažijete večerní atmosféru zoo, kterou vám může zpestřit prohlídka z průvodcem. Podívat se můžete i do zámku, kde vás provedou průvodci v dobových kostýmech. Malý návštěvníci určitě ocení dílničku, ve který si mohou vydlabat dýni. 

Oslava 2. narozeniny Pradědova muzea

Pradědovo dětské muzeum nedaleko Šumperku je prvním regionálním dětským muzeem v Česku a právě tento víkend slaví už druhé narozeniny. Na děti čeká úžasná interaktivní expozice, kde můžou třeba vařit, hrát si s vláčky, servírovat plyšové pokrmy v místním hostinci nebo se vydovádět na venkovním hřišti. K oslavě narozenin bude připravený karneval, malování na obličej a hlavně spousta zábavy.

 

Mnohem víc tipy najdete na www.kamsdetmi.com. 

18. 10. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře