Kam s dětmi o víkendu 7. a 8. dubna? Vybírejte z našich tipů | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi o víkendu 7. a 8. dubna? Vybírejte z našich tipů

Je před námi víkend. Už máte plány? Pokud se chcete inspirovat, jsou tady opět naše tradiční tipy aneb Kam s dětmi o víkendu.

Velikonoce v Království železnic

Ještě i tento víkend se budou slavit Velikonoce. Vezměte děti a přijeďte pomoct do Království železnic na Smíchově s "povelikonočním" úklidem. Bude na vás čekat úžasný svět mašinek, který nadchne nejen děti. Navíc bude připravená soutěž. Najdete všechna čokoládová vajíčka, která zajíček při cestě kolejištěm poztrácel?

Festival Kampa střed světa

Každoroční událost, která oživuje Kampu a její okolí. Letos již podesáté! Můžete se těšit na hudbu, divadlo, šapitó a spoustu aktivit pro děti.

Otevření Lanového centra Loděnice Vltava

Lanové centrum na Libeňském ostrově se opět po zimní přestávce otevírá. Čekají vás samozřejmě nízké a vysoké lanové překážky. Ale budou připraveny třeba i jízdy na kanoích a dalších plavidlech, na nejmenší návštěvníky čeká skákací hrad. A na všechny pak táborák, kde si budou moct opéct si špekáček. 

Pohádkový les Skřítkové a rusalky v Čakovicích

Máte rádi pohádky? Chcete si hrát a dobře se pobavit? Vstupte alespoň na jeden den do zakleté říše plné čarokrásných rusalek, vodníků a skřítků. Na kilometrové trase parkem na vás i vaše děti budou čekat pohádkové postavy a zvířátka ze začarovaného lesa. Děti budou u každého z nich muset plnit úkoly.

Ponožková bitva na hradě Jenštejn

V sobotu se uskuteční v prostorách bývalého vodního příkopu pod hradem v Jenštejně "Bitva o Jenštejn". Výtěžek z akce bude použit pro případné invalidy z boje. Ti snad nebudou, takže si jej rozdělí bojovníci na odměny.

Jaro na vsi v Převově nad Labem

Tradiční velikonoční výstava „Jaro na vsi“ představuje v celém areálu muzea v přírodě, jak v minulosti prožívali období od masopustu po letnice obyvatelé vsí středního Polabí. A i tento víkend budou připravené řemeslné dílny.

Med dej aneb zahájení sezony s medvědy na hradě Točník

Hrad Točník je sice otevřený už od začátku března, ale teprve tuto sobotu se bude slavnostně otevírat. A to rovnou Veselicí s medvědy Agátou a Martinem. Těšit se můžete na medvědí stezku, divadla a soutěže pro děti a ukázky práce sokolníka.

Velikonoční stezka s obřími vejci v Hluboké nad Vltavou

Hluboká nad Vltavou to není jenom zámekZoologická zahrada Ohrada. Můžete si tady projít Stezku s obřími velikonočními vajíčky. Stezka vede ze zámeckého parku přes město až k loveckému zámečku Ohrada. Mapku s umístěním jednotlivých vajec si můžete vyzvednout v městském infocentru a sami si zvolit trasu, po které se vydáte.

Ptačí sobota v Zoo Plzeň

Oslavte mezinárodní svátek ptactva v plzeňské zoo. Populárně zábavný a soutěžní program vám soutěžní formou představí řadu zajímavostí ze života ptačí říše. Bude to Ptačí sobota s dovednostními soutěžemi pro děti na zemi a v korunách stromů. Nositelé ptačích jmen mají zvýhodněné vstupné.

Depozitář železničního muzea v Chomutově

Národní technické muzeum letos opět zpřístupnilo Depozitář železničního muzea v Chomutově, které spravuje největší státní sbírku historických kolejových vozidel na území České republiky. Můžete si prohlédnout téměř 100 kolejových vozidel několika rozchodů a nejrůznějších typů – od parní lokomotivy vyrobené v roce 1870 až po kolejový sněhový pluh z roku 1980.

Slavnostní zahájení sezony v Zoo Ústí nad Labem

Letošní slavnostní zahájení sezóny z ústecké zoo se ponese v duchu stodesátého výročí založení ptačí rezervace Heinricha Lumpeho, která se  stala základem dnešní zoologické zahrady. Pro nejmenší návštěvníky bude v areálu připravena výtvarná dílna a řada stanovišť plných her a soutěží.  Každý, kdo přijde s dobovou pokrývkou hlavy jako je např. cylindr, buřinka, klobouk s květinami apod., získá při vstupu slevu 50%.

Pohádkové a strašidelné prohlídky na zámku Dětenice

Čeká vás netradiční prohlídka zámku Dětenice s pohádkovým příběhem pro celou rodinu. Chcete vědět, kdo napraví nezbednou princeznu? Staňte se součástí pohádky a prohlédněte si zámek. Přijeďte se i trochu bát a zasmát. Strašidelné prohlídky jsou vhodné zejména pro děti, ale pobaví i dospělé.

Probouzení hory a volání sluníčka

V Domě přírody Litovelského Pomoraví - Sluňákov můžou děti pomocí speciálního dalekohledu pozorovat sluníčko. Vyzkouší si sluneční putování a na závěr pomocí vlastnoručně vyrobených sluníček probudí Sluneční horu ze zimního spánku. Těšit se můžou také na setkání s ovečkami.

Oživená pevnost Šatov u Znojma

Areál československého opevnění v Šatově ožije vojáky v uniformách, zbraněmi, vojenskou technikou a zajímavými prezentacemi. Připravený bude bohatý program, jehož součástí budou i interaktivní stanoviště pro děti a rodiče.

Jarní výstava kolejišť v Brně

V bývalém areálu Mosalina uvidíte velké klubovní kolejiště o ploše cca 65 m2, modulové kolejiště s modely stanic Ivančice a Náměšť na Hané – obě jsou zmenšené repliky stanic, které v modelovaném období reálně existovaly. K vidění bude i práce členů Klubu železničářů.

Spoutu dalších tipů najdete na www.kamsdetmi.com

4. 4. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře