Kam o víkendu 11. a 12. února? Nechte se inspirovat | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam o víkendu 11. a 12. února? Nechte se inspirovat

Hledáte tipy kam s dětmi o víkendu nebo jarních prázdninách. Naše tipy z celé republiky vám určitě pomůžou.

 

Exkurze na Letišti Václava Havla

Během jarních prázdnin, tedy až do 19. března, jsou připraveny velmi zajímavé exkurze na Letišti Václava Havla. Na letiště se můžete zajít podívat každý den, kromě pondělí, v dopoledních i odpoledních hodinách. Při prohlídce si projdete třeba bezpečnostní kontrolou. Budete projíždět po letištních plochách a sledovat odbavení letadel, starty a přistání poblíž dráhy nebo nakládání zavazadel a zboží. Rezervace je nutná.

 

Anděl Páně 2 na Barrandově

Petronel a Uriáš jsou zpět a zvou vás na výstavu věnovanou pohádce Anděl Páně 2. Čeká vás tržiště plné kostýmů a rekvizit, krejčovská dílna a v neposlední řadě spousta zajímavostí z natáčení. Výstava je otevřená každý víkend od 10 do 16 hodin.

 

StarDancík na Žofíně

Odpoledne plné elegance, noblesy a tance pro všechny malé i velké tanečníky a tanečnice je připravené na Žofíně. Můžete se těšit honosný bál včetně mini kurzu standardních tanců pro vaše malé ratolesti vedeným Janem Onderou - dvojnásobným vítězem tanečního pořadu StarDance - když hvězdy tančí... Dále na vás čeká společenský kurz etikety, kreativní workshopy i tombola o zajímavé ceny.

 

Masopust ve Skanzenu Mayrau

Je tady období masopustů, my vás tentokrát pozveme do Vinařic u Kladna. Do Hornického skanzenu Mayrau se vydá hned několik masopustních průvodů plných všemožných maškar. Průvody maškar se sejdou v 15:00 hod. ve skanzenu, kde bude navazovat další masopustní program.

 

Výstava Svět kostiček v Mladé Boleslavi

Výstava Svět kostiček, to jsou exponáty z téměř jedno milionu dílků stavebnice Lego. Samozřejmostí je dětská herna, hrací stolky nebo vláčkodráha.

 

Masopust na Dlaskově statku

Masopustní hry, spousta tradičních pochoutek a samozřejmě průvod masek - to bude masopust na Dlaskové statku u Turnova. Pokud byste se chtěli také zapojit, není nic jednoduššího - přijďte v klobouku! A jestli žádný nemáte, můžete si ho tady vyrobit.

 

Pohádkové odpoledne na zámku Zbiroh

V sobotu budou v zámeckém parku na všechny děti a jejich rodiče čekat kouzelné postavy z pohádky o Mrazíkovi. Kdo absolvuje cestu zámeckým parkem a splní zábavné úkoly, může se těšit na zaslouženou odměnu. Na programu je i opékání vlastních špekáčků.

 


Den živé historie v Archeoparku Všestary

Nahlédnete do poutavé expozice, kde jsou obrazy s jednotlivými typy člověka, hrob neandrtálce nebo „pravěké noviny“, které zábavnou formou seznamují s našimi předky. Pro děti je navíc připravena hra: Cesta života, aneb staň se člověkem. Nejmenší návštěvníci dostanou zapeklité hádanky, možnost vyfotit se jako pračlověk či vyrobit si oštěp pouze za pomoci kamenných nástrojů.

 

Zoologická zahrada v Děčíně

Děčínská zoologická zahrada nabízí zajímavý program i během jarních prázdnin, které probíhají právě tento týden. Můžete si zasoutěžit na stanovištích po celé zoologické zahradě. Vstupenka do zoo platí také do expozice Rajské ostrovy, kterou najdete v centru města. K největším lákadlům patří velké mořské akvárium, které je největším v Ústeckém kraji.

 

Návrat dinosaůrů v Českých Budějovicích

Unikátní a ojedinělá výstava robotických modelů dinosaurů v životních velikostech se představí v Českých Budejovicích.  Výstava předvede vybrané modely dinosaurů ze všech DinoParků po celé republice. Expozice bude doplněna o 3D kino s vlastním panoramatickým filmem Kronosaurus, který budou návštěvníci moci shlédnout zdarma.

 

Maškarní bál s písničkovými tetinami v zoo

Sobotní odpoledne v brněnské zoologické zahradě bude patřit nápaditým maskám a pořádné zábavě. Těšit se můžete na tradiční maškarní bál s Brněnskými písničkovými tetinami, Matyldou a Klotyldou, i na soutěž o nejlepší masku. 

 

Roboti ve Vidě

Chcete na vlastní oči vidět dechberoucí kybernetické klání mezi roboty z Lega Mindestorms? Máte zájem si některé soutěžní disciplíny Robotiády vyzkoušet nebo si vyrobit robůtka z kartáčku na zuby a vibračního motorku do mobilu? Pak si určitě nenechte ujít akci v zábavním vědeckém parku VIDA!

 

Mnohem více tipů, kam s dětmi nejen o víkendu, najdete na www.kamsdetmi.com.

8. 2. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře