Good Gout, francouzská BIO značka dětských příkrmů | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Good Gout, francouzská BIO značka dětských příkrmů

Nestíháte vařit, přitom chcete dopřát svým dětem to nejlepší. Ideálně v BIO kvalitě a od michelinského kuchaře? Máme pro vás řešení francouzská značka Good Gout (https://www.goodgout.cz/) 

         

Něco málo o Good Gout:

  • Francouzská značka dětských příkrmů v 100% BIO kvalitě, která u dětí dbá na rozvoj gurmánství a už od ranného věku dítěte podporuje možnost poznávání pravé chutě nejen ovoce a zeleniny. 
  • Za recepty stojí michelinsky oceněný šéfkuchař Christopher Hay, který dbá na jednoduchost receptu. 
  • Na kombinaci potěšení a správné výživy dohlíží tým výživových géniů v čele s doktorem Jeanem-Michelem Lecerfem z oddělení výživy Pasteurova institutu ve francouzském Lille. 
  • Za vznikem značky Good Gout stojí mámá a táta. 

Proč jsem se rozhodla dát svým dětem právě Good Gout? 

  1. Příkrm, ideální kapsička rovnou do ručičky neobsahuje žádné pesticidy, právě naopak zelenina i ovoce vyrůstají na tzv. permakulturní zahradě, kde se minimálně pleje a minimálně užívaní organická hnojiva. 
  2. V ovocných kapsičkách nenajdete nic jiného než ovoce (maximálně dva druhy), citronovou šťávu a někdy trosičku vody, která pomáhá vytvořit dokonale hladké pyré pro naše drobečky. 
  3. Každé nejen hlavní jídlo obsahuje jednu hlavní složku, díky které se děti naučí poznávat pravé chutě. 
  4. Hlavní jídla nechávají vyniknout neobvyklým chutím, jako například sladká máta, bobule jalovce, klementinková šťáva a jiné. Zároveň obsahují vždy nejméně 60 % hlavní složky, kterou je většinou zelenina a pak další jako je masíčko, těstoviny nebo sýr. 
  5. A hlavně u nás doma prostě CHUTNÁ 

Čeho si nejvíce cením: Good Gout není pouze značka příkrmů, ale značka, která dbá mimo jiné i na edukaci dětí, kdy zábavnou a hravou formou nabádá k zahradničení nebo kulinářství. To vše můžete najít v sekci Kidz. Pro příští rok se chystá plno dalších novinek, určitě se vyplatí po očku sledovat. My už něco málo víme a slibujete, bude to velké. Tak sledujte a nechejte se překvapit. 

Věděli jste, že: Good Gout spolupracuje s nadací Good Planet, která se snaží o šetrnou spolupráci s přírodou. I vy můžete podpořit záchranu podmořského světa v okolí ostrova Mauricia nebo záchranu slonů v Botswaně a to zakoupením sušenkových zvířatek (polomáčených, máslová, citrónová) od Good Gout. 

Doporučujeme: U nás nejvíce frčí snídaně, hlavně borůvková / jahodová  a máslová zvířátka polomáčená v hořké čokoládě (ideální pro rodiče, děti i návštěvu). 

Kde kupujeme: Stejně jako výrobky Kendamil a Salvest kupujeme online přes Health Factory (https://www.healthfactory.cz/). 

Dobrou chuť a pěkný den, 

Karolína 

 

       

8. 11. 2020



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře