Běh republiky už za měsíc | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Běh republiky už za měsíc

Po celé republice panuje optimistická nálada, že se vše podaří a ve středu 28. října se na startu sejdou,  v co možná největším počtu, malí i velcí běžci, aby společně oslavili náš nejvýznamnější státní svátek, Den vzniku samostatného československého státu. 

Sokolský běh republiky se bude konat na více než 30 místech Česka a běžci společně oslaví 102. výročí naší země. 

 

Poběží se třeba i v Komárově, odkud pro vás přinášíme exkluzivní osobní pozvánku. A pokud chcete běžet, ale nemáte blízko žádný závod, také máme také řešení. Můžete totiž běžet kdekoliv chcete díky individuální výzvě.

 

Stačí se přihlásit na behrepublikyid.cz, získat tak balíček se startovním číslem včetně oficiálního trička závodu a pak vyběhnout, kdekoliv chcete. Balíček je možné koupit i pro děti, trička jsou ve velikosti S a děti navíc dostanou dárek od Sokola (do poznámky k platbě stačí uvést, že se jedná o dětský balíček).

 

Dokonce ani vybíhat nemusíte, to už je pouze na vás. My ale budeme rádi, když podpoříte založení naší republiky nejen přihlášením se k Individuální výzvě, ale také pohybem, o tom celý běžecký happening Sokolský běh republiky je.

 

Přidejte se do facebookové události Individuální výzva Sokolského běhu republiky a 28. října, kdy se budou závody konat, tam vložte fotografii z vašeho běhu ideálně s tričkem závodu či s naší českou vlajkou. Ti nejoriginálnější budou oceněni.

 

POJĎTE OSLAVIT ZALOŽENÍ NAŠÍ ZEMĚ SPOLEČNĚ POHYBEM!

 

1. 10. 2020



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře