Evropský týden sportu nabízí akce dětem i celým rodinám | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Evropský týden sportu nabízí akce dětem i celým rodinám

Až do 30. září vrcholí  letošní Evropský týden sportu, který již pošesté v České republice koordinuje Český olympijský výbor. Pro děti jsou připraveny nábory do sportovních kroužků, celé rodiny se pak mohou seznámit s aktivitami Sokola anebo se třeba zúčastnit soutěže o trička a hodinky. 

Cílem #BEACTIVE Evropského týdne sportu, pod jehož vznikem je podepsaná Evropská komise,  je rozhýbat veřejnost a nabídnout jí takové sportovní aktivity, které si každý může vybrat podle svých preferencí. Proto je připraveno po celé republice několik stovek akcí a náborů do sportovních klubů. Jejich přehled shrnuje online kalendář na www.sportvokoli.cz, kde si každý pro sebe najde nejvhodnější akci podle sportu, lokality a vybraného dne.  

 

Pro celé rodiny   

Jste-li příznivcem plavání, můžete podpořit své město uplaváním 100 metrů v bazénech zapojených do Plavecké soutěže měst. Celorepubliková soutěž proběhne 30. 9. Časy a body se sčítají a jsou rozděleny do více kategorií dle velikosti města. Více informací najdete ZDE.

Zavítat můžete také do sokolských jednot, které díky týdennímu projektu Sokol Spolu v pohybu představuje celou šíři svých sportovních, pohybových, kulturních i společenských aktivit. Sportovní akce, jako otevřené cvičební hodiny, závody a turnaje jsou určené především rodinám. Na mnoha místech je možné si otestovat fyzickou kondici. 

 

Soutěž o trička a hodinky 

V rámci Odznaku všestrannosti probíhá až do 30. 9. 2020 soutěž o dva tisíce triček #BEACTIVE a sportovní hodinky. Zapojit se může každý, stačí se registrovat, přihlásit se zaškrtnutím pole CHCI SE ZÚČASTNIT SOUTĚŽE a zadat alespoň jeden výsledek z předepsaných disciplín. O vítězích rozhodne losování.  

Hezký Evropský týden sportu!

 

 

Foto zdroj: ČOV/Radek Miča 

24. 9. 2020



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře